Neon: Drečavo, efektno i neodoljivo

by | 16 Aprila, 2013

Autorka: Minela Jusufović

Da, neon je ponovo u samom vrhu trendova za proljeće/ljeto 2013. Drečavo, efektno i tako neodoljivo. Htjele vi to ili ne, neon boje će se ušuškati u vaše garderobere i rado ih prihvatite jer su upečatljive, vesele, i idealno rješenje za sunčane dane.

Neon komade je veoma lako kombinovati i ako ste skeptične, nosite ih uz neutralne bež i bijele tonove. Neon nosite na maxi i mini suknjama, haljinama, torbama, ešarpama, nakitu, cipelama/sandalama, hlačama i na noktima. Da, birajte neon nijanse lakova za nokte i šik efekat je neizbježan.

Uz neon detalje sigurno nećete ostati neprimjećene na gradskoj ‘špici’, večernjem izlasku, party-ju… Neon garderoba je uvijek neobična i osvježavajuća za svaki outfit.

Jako je bitno da ne pretjerujete sa neon detaljima. Nikako total neon outfit ili make up (dozvoljeno samo u slučaju kada se spremate za ‘Kinđurijadu’). Neka to bude samo jedan komad, ili samo jedan dio na licu (oči ili usne), kako biste osvježile svoj izgled.

Za one koje se ne usuđuju odjenuti nešto od neon komada, probajte sa minimalnim dodacima, nakitom, i izgledat ćete suptilno, ali u trendu.

Više o modi možete pročitati na Minela J. WORLD i Fashionbloger.ba

Komentar(1)

  1. Ajnira kaže:

    Najbolja vrsta neona mi je ona na štiklama 🙂

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.