TORBICA u koju svi gledaju!

by | 28 Maja, 2013

Autorka: Minela Jusufović

Clutch torbica profinjen je model koji je dovoljno velik da u njega stanu sitne potrepštine, a dovoljno malen da izgleda elegantno i glamurozno.

Upravo ovaj model torbi je najčešći odabir brojnih zvijezda za pojavljivanje na crvenom tepihu. Male clutch i pismo torbe, ove sezone plijene pažnju svih pogleda. U nježnim nijansama pastelnih, puderastih i neon tonova one su sve samo ne diskretne.

Svojim oblikom i detaljima moćne su ‘partnerke’ u rukama žena sa stavom. Praktične su jer stanu u dlan i ne ‘kradu’ pozornost ostatku stylinga. Upravo ta njihova „neprimjetnost“ omogućava da clutch torba bude stilski potpuno drukčija od ostatka stylinga i tako osvježi svaku kombinaciju.

Kad su pismo torbe u pitanju, za večernji izlazak slobodno birajte nešto veće i upadljivije modele. No, kako je clutch stilski kameleon, pismo torba ipak izaziva više pozornost.

Ako niste sigurni kako kombinirati pismo torbu s uzorkom, s klasičnom crnom torbom ne možete pogriješiti. Zakovice i elegantni lanci idealan su ukras. Večernje torbe obožavaju animal uzorke i uvijek je dobar izbor.

Više o modi možete pročitati na Minela J. WORLD i Fashionbloger.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.