Trendovi: Duga suknja

by | 5 Marta, 2013

S mirisom proljeća raste i želja za laganom i lepršavom odjećom, te vam stoga donosimo i idealno rješenje za predstojeće dane i vaše svakodnevne kombinacije.

Bez imalo dileme birajte duge suknje i unesite dašak glamura u vaš outfit. Bilo da birate one s printom ili od čipke, pravila nema, sve je dozvoljeno. Ovaj komad poseban je i zbog lake transformacije u razne stilove odjevanja i pristaje svim oblicima tijela.

Duge suknje nose svi, od dizajnera, modnih blogerica, filmskih zvijezda, i svi su složni oko jednog, a to je da su “maxi” suknje IN i da su nosive tokom cijele godine.

Prednosti “maxi” suknji su i te da možete lako definirati struk, a u ljetnim danima pokazati i vaš preplanuli ten, uz kraće majice, što da ne?

Želite li izgledati chic i elegantno u isto vrijeme, predlažemo suknju od čipke, džemper dugih rukava bez printa, jednobojan, elegantan nakit, naušnice sa kristalima ili nekim drugim sjajem, manju torbicu koju ćete nosti na ramenu, kaput/mantil koji je strukiran i čizme do gležnjeva.


Mulberry


Dries Van Noten


Mawi


Reiss


All Saints


Zara

Više o modi možete pročitati na Minela J. WORLD i Fashionbloger.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.