Doktore, pomagaj!

by | 23 Oktobra, 2013

dobar_lik2
Znate onu neku teoriju da su svi u onim intimnim stvarima nekako drugačiji od onog kakvi su „u civilu“. Dok je čovjek odjeven, onda je jedan, a kad se razgaći, onda postaje neko drugi. Tako je ona stidljiva cvikerašica neobuzdani bacač plamena, a ona koketna je sva smotana i, ustvari, pojma nema kad počne akcija.

Ili, oni fini su prljavi, a oni prljavi iznenađujuće dosadni i „vanila“ međ’ čaršafima. Ne znam…

Neke žene iznenađeno pričaju kako je taj-i-taj, sav opasan i dominantan, ustvari poslušni ljubavnik željan njene čvrste ruke.

Ja sam sebi nekako uvijek bio „izlog-radnja“ čovjek. Ne umijem da se pravim fin jer nisam fin. Vrlo lako vidiš šta ćeš dobiti u svakom smislu. I nemam tih paradoksalnih preokreta.

Osim…

Kako bih ovo rekao? Jako mi se sviđaju doktorice i zubarke, a ja se jako plašim da idem kod doktorice i zubarke. Plašim se i gotovo. OK, sve se manje plašim kako sam matoriji, ali mislim da mi nikad neće biti skroz svejedno kad krenem tamo. I nije mi onda jasno – zašto mi se sviđaju žene pred kojima ne mogu ispasti ništa drugo osim pogubljeni klinjo koji bi najradije pobjegao.

Jednom sam toliko dugo odlagao odlazak kod zubara da je pokvareni zub potpuno crkao i dočekao vađenje. Kad je zaboljelo, morao sam otići. Onda sam mislio kako da odaberem zubara? Muško ne dolazi u obzir. Zezaće me i postaraće se da me kazni što sam kukavica. Neka starija zubarka, majčinska figura, biće previše meka i postoji šansa da se skroz izblamiram, možda počnem i da slinim! Idem kod neke dobre cice pred kojom moram djelovati kao tri muškarčine. I tako odaberem.

Kakva je to muka bila. Ona je apsolutna kraljica stomatologije i uradila je to najbolje na svijetu, a ja sam glumio frajera koliko sam mogao. Ipak, kad je završila sa mnom, bio sam samo znojava krpetina koja klizi sa stolice, a ona je bila divna do kraja i pustila me da odem sa dostojanstvom.

Kako sad čovjek da ne padne ničice pred takvom Hipokraticom? I koje su šanse da se taj isti čovjek dopadne nekoj pred kojom je zapinjao o prag, mucao, natapao joj namještaj znojem i bio blijeđi od zidova?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.