Kuda večeras?

by | 25 Decembra, 2013

Vodiću te, samo reci gdje

dobar_lik2Starije među vama sigurno znaju da su naslov i podnaslov bili imena dvije popularne emisije koje su TV gledaocima preporučivale mjesta i događaje za večernje izlaske.

Lako je nama, maštovitim i zabavnim likovima, da zabavimo te razonodimo cure ali šta je s prosječnim momcima kojima današnja ponuda nikako ne ide na ruku?

Neko bi rekao da je danas jako lako odabrati zabavu. Da je ponuda odlična i raznovrsna. Da li je tako?

Bioskop? Mnjah! Ako i radi u ponekom gradu, vrti samo mali broj aktuelnih filmova koji su uglavnom nikakvi. Curu valja odvesti na neki provjereno dobar film a takvi ne igraju nigdje. Ako dignem neki kredit i otvorim mali bioskop s kultnim staritetima, je l’ biste dolazile?

Pozorište? Malo je pretenciozno novu curu odmah potjerati u teatar. A i predstave su, brate mili, uglavnom dosadne. Svi samo tabanaju i govore neprirodno glasno. Ili tiho.

Nalaženje u kafićima i cijevčenje pića je sigurica ali je i to malo bezveze. Romantična šetnja je OK ali ne može da bude totalno besciljna. Pogotovo ako je jako hladno kao ovih dana.

Ja predlažem da se u prve dejtove ubaci blago takmičarski element. Recimo: Da se odigra partija bilijara, pikada, kuglanja. To nisu pravi sportovi pa se razlika u polovima ne osjeti. Svako može da pobjedi i da izgubi. Ako pobjediš djevojku u bilo čemu gore navedenom, faca si, a ako izgubiš onda si sladak. Tako ja radim! Win-win situacija.

I, ti plaćaš račun. Jednostavno je tako. Nema diskusije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.