Mjesto susreta

by | 26 Februara, 2014

Rekli smo da je internet u redu, ali…

dobar_lik2Bilo mi je drago da sam dobio dosta mailova (ne obične pošte, naravno!) u kojima ste rekle da vam je trebalo da čujete kako je internet sasvim normalno mjesto za upoznavanje.

…A u drugom dijelu maila biste samo nastavile da se žalite na činjenicu da internet toliko liči na stvarni svijet jer su i tamo sve sami kreteni… I onda se vratimo na to pitanje koje ni e-doba nije olakšalo – GDJE da odem da nađem „normalnog“ momka?

Moram da priznam da me malo razočaralo da baš tako ne možete da, što kažu kreativni mladi Ameri, razmišljate van kutije! Tražite konkretna mjesta a to ne ide tako. A logično je do bola! Odgovor nije: U kafiću ili u bioskopu ili kod prijatelja na večeri.

Kad ti se hrane patke kokicama, ne ideš u videoklub. Ako ne želiš ikad više da vidiš prokletu profesoricu hemije, ne svraćaš u svoju bivšu školu… Je l’ tako?

Dakle, ako želiš da sretneš nekog ko dijeli tvoje vrijednosti, stavove i interesovanja, potraži ga na mjestima koja su tebi lijepa, zanimljiva i koja ti prijaju!

Pjesnika traži na pjesničkim večerima i boemskim kafanama a fajtera u rozoj majici u teretani. U zavisnosti od ličnih afiniteta…

Već je poprilično jasno na kojem mjestu ćeš sigurno sresti kretena. Nažalost, to ne znači da kretena nećeš sresti i na nekretenskom mjestu ali, itekako vrijedi pokušati.

Nadam se da sam pomogao. Opet.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.