Moglo bi i bez…

by | 9 Oktobra, 2013

dobar_lik2

Često mi se desi da se, kad vidim neke ženske “bjuti” navike, zapitam: Ko im je rekao da je to lijepo? Nevjerovatno koliko besmislenih, a često i kontraproduktivnih postupaka žene preduzimaju prilikom poboljšavanje sebe za muško oko. Kod nekih od njih se tačno vidi da su ih smislile žene koje pojma nemaju o muškarcima.

Znate za moju teoriju da je celulit ono što na ženama primjećuju samo druge žene? E, postoji tako i gomila budženja koje su smislile žene, za druge žene, jer su mislile da je to muškarcima lijepo.

Recimo, brushalteri s onim abortusima naramenica unutra. Koga ti pokušavaš da prevariš i zašto? I ono brutalno naguravanje u tjesni grudnjak. To može biti privlačno, ali samo na prvi pogled. Već za nekoliko sekundi je provaljeno i djeluje malo… Razumiješ…

Žašto neke od vas uvijek nose štikle? To nije normalno. Ja volim da vidim štikle i svjestan sam njihove vrijednosti i učinka, da se razumijemo. Daj da te nekad vidim u nečemu drugom. Eto, makar iz ortopedskih razloga.

Nemoj da se šmikaš čim otvoriš oči! Budi malo bez ikakve maske. Možeš čak takva i da odeš u prodavnicu (ja bih burek i pola litre jogurta, hvala!). Vidjećeš da će svijet ostati potpuno isti.

A i to kako sad izgledaš me podsjeća na ono šta smo sve sinoć radili. Dobra si i dalje. Kunem se!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.