Praktičan savjet

by | 21 Augusta, 2013

Konačno ste i to dočekale…

dobar_lik2Eh, još kada je Dobar Lik otkrio da je glavni uzrok razvoda brak. Sada se hvatam u koštac sa nešto manje teškim uzrocima raspadanja veza i vezica i već imam prometejsko otkriće! Svašta čovjek otkrije kada prestane da bude savremeni razmaženko i vrati se svojoj muškoj prirodi. Paradoksalno, što si muškiji, to bolje razumiješ probleme koje ti žene prave.

E, uzeo ja da konačno sprovedem u djelo svoju davnašnju želju da od euro-paleta napravim si krevet. Euro-paleta je ono drveno na čemu viljuškar donese robu iz skladišta. Ne brinite, ni gospodin Muškarčina nije do skoro znao kako se to zove, nije to sramota. Jako divan i avangardan krevet se može zbudžiti od toga. Onaj da svaka koja ga vidi poželi da ga sa konstruktorom odmah isproba… Nadam se bar…

I pošto sam odgore planirao da stavim ordinarni, madrac vulgaris, pođem do neke bagatelne radnje da kupim jedan francuskoga tipa. Nemaju! Imaju neki što košta kao moj auto. Ali imaju dva ona singl dušeka. Staviš jedan do drugog i eto ti isti efekat. E, nije! Eto ti sto puta bolji efekat!

Konačno stižemo do savjeta koji spasava vezu ili brak. Dva dušeka! Ne jedan. Dva dušeka su bolja jer svako ugiba samo svoj i druga osoba ne mora da se krivi i kezeči zbog hegemonije partnera. Bude voljenje, maženje i to sve… i poslije lijepo svako na svoju stranu i leđa ne bole, ruke ne trnu.

Pošto znam da moj vapaj za potpuno odvojenim krevetima ovdje ne bi prošao, eto održivog rješenja.

Mala kućna čarolija.

Molim i drugi put…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.