Q & A

by | 11 Septembra, 2013

To vam je bolje od H&M i C&A zajedno…

dobar_lik2

Da vam odmah kažem da ovo znači Questions and Answers, prije nego što pomislite da se otvara novi Nešto & Nešto prodajni objekat pa napravite red u kojem se možda i pobijete… A na kraju ubijete mene kad vidite za kakvu glupost ste stajale u redu.
Ove sedmice odgovoriću na pitanja dvije (nadam se) vjerne pratilice ovog kultnog* bloga.

Dragi Dobri Liče, da li da svom dečku tolerišem što zvera okolo za svim djevojkama kao da mu plaćaju za to?“, Tamara

Draga Tamara,
Zveranje je nevoljna, podsvjesna radnja kod većine muškaraca. Ona sama po sebi ništa ne znači. Većina zverača su potpuno vjerni i dalje od zveranja ni ne stignu. Za započinjanje svađe predlažem pronalaženje čvršćih dokaza kereće prirode vašeg momka.

Poštovani gospodine Dobri, željela bih da ljude iz mog okruženja natjeram da prestanu da se raspituju za termin moje udaje, za moje planove po pitanju razmnožavanja i slično. Kako se ovo najbolje radi?“, Frosty

Frosty,
Ovo se ipak ne može izvjesti bez bezobrazluka. U tradiciji našeg naroda je da se bavi tuđim životom a životi žena u tridesetim godinama su vrhunac zanimljivosti. Žena koja se nije udala a ima oko 30 i više godina pobuđuje pažnju rodbine i komšiluka kao kiša meteora ili albino delfin i nema veze što zapravo više žena tad nije udato i trudno nego što jeste, to je zanimljivost i ćao đaci. Zato se to liječi jednim „A šta vas zabole?“ ili „A kad ćete vi popraviti makar gornje zube?“. Hajde… I javi kako je prošlo!

Nastavite da mi pišete na [email protected]
Nećete dobiti vrijedne nagrade.

*Kultno (od riječi cool, eng.): Ne baš bitno i ono od čega se niko nije ovajdio.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.