Sad neću ni kako ja hoću!

by | 13 Novembra, 2013

Pomozi mu malo da te ne razumije.

dobar_lik2

Prvo da se složimo da je petkom uvijek bolji izlazak nego subotom. A onda možemo i da se složimo da su veoma poražavajući oni rani jutarnji sati subote kad se, svako sa svojim društvom, umorno vuče kući i misli „Pih, opet ništa…“. Ništa. A šta si očekivala da će biti?

Šta si očekivala da će biti kad si ionako opet izašla u „samo želim da đuskam s drugaricama“ fazonu? I što si razočarana kad si dobila tačno to što si poželjela? Sita si se nađuskala, i to upravo s drugaricama. Eto. Nemoj sad biti nezadovoljna…

A da nisi bila malo neiskrena u svojim planovima? Može li biti da si rekla da bi da đuskaš s drugaricama, a ustvari si se baš nadala da će vam vašu drugarsku, djevojačku idilu pokvariti neki momak i… Ne znam… Nešto?!

Taj se nije pojavio. Baš me čudi! A samo ste preduzele apsolutno sve da se i ne pojavi. Znam da ti je neko objasnio da žena stalno mora da izgleda kao da ništa neće čak i kad jako hoće ali… vidiš bre da to ne radi!

I muškarci su naučili da NE znači NE i da, ako kažeš i ponašaš se kao za „ne“ – „ne“ će i biti. Poslije su oni naravno krivi što nisu prokljuvili tvoju trostruko obrnutu psihologiju i nisu se pojavili. Nisu, jer niko ne voli da bude treći rukav.

I ona čuvena: „Muškarci danas ne prilaze“. Trebalo bi neko da vam snimi tipično žensko društvance koje, kao, čezne da im neko priđe. Kao rimska legija u „kornjača“ formaciji. Zid od štitova, vire samo koplja. „Ajde! Da vidimo tog majčinog sina koji se usuđuje da priđe i sa kojim to forama i trikovima?“

Istina, jesu muškarci nekad bili hrabriji, ali ni zadatak nije bio tako težak. Druga strana je iskreno željela da oni, siroti, uspiju. Sad ne izgleda tako. U petak uveče probajte maaaalo da spustite gard.

Nisam rekao kriterijume, samo gard!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.