Ti bi više?

by | 5 Marta, 2014

Molim da se pažljivo pročita sve prije nego što se otkači „I Agree“

dobar_lik2Upoznala si divnog momka koji sve radi kako treba. Baš sve. Tako je zanimljiv, sladak, odličan u seksu i baš ti odgovara… Ali, imaš utisak da te uzima na kašičicu i nikako da ga natjeraš da se viđate više i kad ti poželiš. Šta nije u redu?

Moguće je da nešto nije u redu i da te ovaj zavlači. Ti bi pravog momka, a on bi samo prava bez dužnosti. To onda stvarno nije lijepo i trebalo bi to raščistiti ali moguće je i da ti nešto nisi dobro shvatila.

Da li je prilikom prezentacije proizvoda, agent jasno stavio do znanja uslove transakcije i okolnosti pod kojima se sve vrši? Da li si dobro pročitala sve prije instalacije i prije nego što si stavila mali Nike logo ispred „I Agree“. Bilo bi fer da je predočio cijeli ugovor a bilo bi i fer da si ti dobro razmotrila sve. Ako je jasno stajalo koji paket si kupila, nemoj da se ljutiš sad.

OK, dešava se da korisnica želi da promijeni (uglavnom proširi) paket usluga jer se okolnosti mijenjaju i prohtevi rastu ali druga strana ima pravo da ne obnavlja ugovor i ne vrši anekse. Moguće je prvobitni ugovor tretirati samo kao probni period iz kojeg se javlja mogućnost dugoročnijeg i sveobuhvatnijeg vezivanja ali to se ne podrazumijeva i neophodno je to posebno istaći…

Hvala vam što koristite usluge našeg korisničkog servisa.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.