Žena od akcije

by | 30 Aprila, 2014

Poguraj malo stvari…

dobar_lik2Nekoliko puta već dobio sam mejlove koji su varijacija na temu: Taj-i-taj je toliko sladak i fin i dobar i zabavan i blablabla prema meni a nikako da se dogodi… nešto! Šta da radim, nisam pametna…

Daj da riješimo to, majka mu stara!

Prvo, ja smatram da u muvanju mora da bude malo i fizičkog kontakta. Ako je pravo muvanje. Muvač neće propustiti priliku za makar malo fizičkog kontakta. Postoje oni što vole da budu zabavni i u centru pažnje (poznajem jednog, upravo kuca ovaj tekst) i onda i ne mora da znači da te muva, nego je jednostavno takav, blagi egzibicionista.

Ali, ako u taj svoj zabavljački nastup ubacuje i povremena pipanja tvoje kose, hvatanja za ramena, nadlakice i, kao, tapkanja po butinama… onda mu se sviđaš i on traži način da pređe nivo. Kao u igrici.

E, sad… Neki nisu baš vješti u tome pa bi mogla i ti malo da pripomogneš. On se pomučio dotle a ti sad malo poguraj. Pomozi da se pređe taj mostić prema teritoriji fizičkog.

Ne brini, nije on neki smotanko nego se samo malo zbunio. I najbolji terenci mogu da šlajfuju u blatu a ako im se tu malo pomogne, poslije će opet furati uzbrdo ko ludi.

Kako volim da ispalim metaforu koja zvuči muški!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.