Categories Horoskop

Astro razotkrivanje: Lavice su vođe, Djevice anđeli, Ribe srca…

Ovan

Žene rođene u ovom znaku krase snaga i kontrola. One su rođeni vođe i svjesne su moći koju imaju, ali koriste je pažljivo i diskretno. Dobro su svjesne posljedica svojih postupaka i rijetko svoju snagu nameću drugima. Uvijek vode druge svojim primjerom, a kada su u naponu snage – svijet ih gleda sa strahopoštovanjem.

Bik

Ove žene krasi snaga volje i karaktera. Tvrdoglave su i podsticajne. Obično su one te koje imaju hrabrost da brane svoje stavove. Po prirodi su brižne i rado pomažu drugima kada je to potrebno. Malo je žena koje mogu da vole duboko i bezuslovno kao one. Kada se bore, svijet se zaustavlja, a kada vole – svijet im se divi.

Blizanci

Žene rođene u znaku Blizanaca su kreatori i mislioci. Prepune su ideja i sposobne su da razmišljaju van okvira. Nisu samo snalažljive, već imaju dovoljno mašte da bi znale da usklade svoje ideje sa sposobnostima. One nikada ne dominiraju, ali ne zato što su slabe, već zato što su svjesne svoje snage i koriste je pažljivo. Kada razotkriju svoje ideje, svijet se čudi zbog ljepote njihovih misli.

Rak

Ovdje se radi o ženama koje su enigma većini ljudi, malo je onih koji ih razumiju. Ono što se odvija u njihovim glavama s jedne strane može biti strasno i žestoko, a s druge nježno i velikodušno. Sposobne su da čuvaju svoj život u tajnosti i vrlo su lojalne. Kada vole, tada njihova žestina dolazi do izražaja, a kada mrze – tome se može svjedočiti. Pokušate li nagađati što im je na umu, vaš neuspjeh bi mogao biti spektakularan.

Lav

To su žene rođene da budu vizionari i vođe. Vrlo su motivisane i nikada ne staju – sve dok ne dođu do cilja koji su zacrtale. Poznate su po tome da znaju postavljati nove standarde i nova mjerila na koje se drugi ugledaju, a njihova izvedba nikada nije ništa manja od izvrsne. Sposobne su da vode ljude do uspjeha i budu milosrdne u slučaju neuspjeha. One su savršena mješavina kvalitete i skromnosti, a njihova ličnost je graciozna, što mnogi vole.

Djevica

Žene rođene u ovom znaku su pune vrlina koje su iskrene i mnogo ih je. One će uvijek prije izabrati napraviti pravu stvar nego lakšu opciju. Rado pomažu, pune su ljubavi i ljubazne su po prirodi – one posjeduju dušu anđela. One se mogu slomiti, mogu se povrijediti pa čak i osjetiti izgubljenima, ali uvijek se bore kako bi se vratile u normalu. Imaju srce od zlata, a ako krvare, krvare zbog gubitaka drugih. One su divni ljudi.

Nastavak na sljedećoj strani…

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *