Categories Horoskop

Astro razotkrivanje: Lavice su vođe, Djevice anđeli, Ribe srca…

Vaga

Ovo su pametne, sofisticirane i duhovite žene. Imaju odličan smisao za humor koji, takođe, pokazuje viši nivo intelekta i razumijevanja. U životu uvijek pokušavaju imati ravnotežu i čvrsto se drže svojih emocija. Obično imaju visok nivo samosvijesti koja im osigurava da tačno znaju šta žele u životu – to je nešto što ih razlikuje od ostalih ljudi.

Škorpija

One imaju užarenu ličnost. Oštre su, oprezne i uvijek svjesne toga što su i ko su. Nikada ne lažu, a toliko su iskrene da bi to ponekad nekoga moglo i povrijediti. Kada jednom upoznate njihovu prirodu, ne možete si pomoći da ne pokleknete, da vam se ne svide – zbog njihove iskrenosti. One su pravi ljubavnici i govornici bez dlake na jeziku. Radije će nekoga povrijediti istinom, nego upakovati laž u nešto da zvuči bolje. Ne može se baš svako nositi s njihovom ličnošću, to mora biti netko poseban.

Strijelac

Žene rođene u ovom znaku su emocionalni čarobnjaci. Vrlo su osjetljive i znaju duboko razumjeti emocije, i svoje i tuđe. Vrlo su empatične i lako se mogu staviti u tuđu kožu kako bi ga bolje razumjele. Ipak, samo nekolicini ljudi će dopustiti da vide njene prave emocije – svoje misli često znaju čuvati samo za sebe. Ako vas puste u svoj život i otvore vam se, znajte da ste posebni.

Jarac

Ovo su nezavisne žene, samosvjesne i promišljene. Njihov osjećaj za samoga sebe je doveden do savršenstva. One nemaju nikakvih iluzija o sebi. Poznaju svoju snagu i svoje slabosti, i jako dobro znaju šta mogu da očekuju od života. Njihova unutrašnja ljepota inspiriše druge. One dobro poznaju svoju dušu pa kada vam nešto govore, pažljivo slušajte – govore vam iz svoje duše.

Vodolija

Ove žene su rođene kao borci i sanjari. Neumorne su u svojim ambicijama i znaju se podstaknuti kako bi postigle velike uspjehe. Pravi je užitak gledati ih u akciji, kao savršeno usklađuju želje i poteze.Znaju biti nemilosrdne, vrlo motivisane i vrlo ambiciozne. Rado bi mijenjale svijet i ostavile svoj trag u istoriji.

Ribe

Žene rođene u ovom znaku su fontane prepune ljubavi, poštenja i velikodušnosti. One kao da su izgrađene samo od ljubavi. Osjećajne su i emotivne, ali sklone su da drže svoje osjećaje za sebe, ne pokazujući ih svakome. I kada se bore ili plaču, one neće pokazati da su povrijeđene. Umjesto toga će pokušati drugima zacijeliti rane, doprijeti do ranjenih duša svojom ljubavlju i pomoći im da se uzdignu.

 Foto: Thinkstock Izvor: 24sata.hr/mysticalraven.com

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *