Categories Horoskop, Inspiriramo vas

ČETIRI dame ZODIJAKA koje IMAJU MOĆ da OSVOJE SVAKOG MUŠKARCA

One su rođene sa nevjerovatnom kombinacijom karakteristika i vještina koje im omogućavaju da osvoje srce svakog muškarca. Ove žene plijene ljepotom, harizmom, imaju manire i svojim ponašanjem bez sumnje privlače pažnju muškaraca. Ali, to nije sve. One su ljubazne, učtive, inteligentne i ovo su osobine kojima osvojaju srce svakog muškarca. 

Ako vas zanima da li postoji tajna formula koja vam može pomoći da osvojite srce bilo kog muškarca, onda vam znakovi Zodijaka sa naše liste mogu pomoći. Ove dame imaju “tajno oružje” pred kojim padaju svi muškarci.

Ako se nađete na ovoj listi, smatrajte sebe pravom sretnicom, jer niko ne može da vam odoli!

#1 Vaga 

Žene Vage su poznate po svojoj ljepoti, nježnosti i manirima. Elegantno se oblače i često nose skupi nakit u kombinaciji sa moćnim parfemima. Samokritičnost pomaže Vagama da se promijene kako bi zadovoljile svoje visoke standarde. Stoga, uopšte nije iznenađujuće što se ovaj znak smatra jednim od najdražih u očima muškaraca. Vagama upravlja Venera, a ona zna sve o ljubavi.

Najviše ih privlače ljudi iz oblasti umjetnosti, kao što su glumci, pjevači, pisci, umjetnici, muzičari … Najčešće ih ne zanimaju pravnici. Vage vole kada su drugi oduševljeni njima. One sebe smatraju dragocjenim kamenjem, prema kome morate biti pažljivi. Na svim zabavama one su u centru pažnje i svi su inspirisani njihovom harizmom.

#2 Djevica 

Žene Djevice žele da zadrže svoje dostojanstvo, ali istovremeno su vrlo emotivne. Savršeno skrivaju svoje emocije. Njihova unutrašnja želja skoro uvijek ostaju tajna. Ove žene imaju lijepe manire i uvijek se ponašaju kao prave dame. Nikada neće znati da vas uvrijede, osim ako ih ne izazovete.

Oni žele da se bave književnošću, muzikom i umjetnošću. Muškarce privlače svojom nepristupačnost i hladnoćom, u kombinaciji sa moćnim osobinama kao što su velikodušnost, strpljenje, ljubaznost i posvećenost. Djevice tačno znaju šta muškarci žele i zato ih lako mogu osvojiti. One se oslanjaju na svoje analitičke vještine.

Nastavak na sljedećoj strani…

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *