Categories Dnevni horoskop

Dnevni horoskop (14. april)

Vaš horoskop za četvrtak, 14. april…

Foto: Gulliver/Thinkstock
Foto: Gulliver/Thinkstock

OVAN
Osoba koja vam je naklonjena u privatom životu ima pozitivan uticaj i na vaše poslovne planove. Ukoliko ste dovoljno sposobni i šarmantni da se nametnete pred saradnicima, predstoji vam “dvostruki dobitak”. važno je izvučete pouku iz nekih susreta. Pažljivo posmatrajte šta se dešava u vašoj okolini. U dobrom društvu sve što je lijepo i dobro, postaje još bolje. Sugestija: Potreban vam je dobar podsticaj, uljepšajte svoje raspoloženje.

Sedmični horoskop pročitajte OVDJE

BIK
Preokupirani ste različitim poslovnim obavezama, što se negativno odražava na vašu koncentraciju ili na zdravstveno stanje. Nemojte dozvoliti nekom da vam nameće nove obaveze ili da remeti vaš uobičajeni način rada. U susretu sa bliskom osobom lako možete da dobijete ono što želite, ali to vam ne pričinjava neko posebno emotivno zadovoljstvo. Sugestija: Izbjegavajte stresne ili naporne situacije, opustite se.

Sedmični horoskop pročitajte OVDJE

BLIZANCI
U prilog vam idu nečije izjave i moralna podrška. Ipak, to ne znači da se do poslovno-finansijskog uspjeha stiže na lak ili jednostavan način. Važno je da izbjegavate “instant recepte” u rješavanju poslovnih dilema. Nema razloga da gubite emotivno samopouzdanje, partner će ubrzo promijeniti svoje mišljenje na vašu veliku radost. Sugestija: Prijaće vam relaksirajuća zabava u odabranom društvu, opustite se.

Sedmični horoskop pročitajte OVDJE

RAK
Neko vas navodi na pogrešan zaključak ili na “loš izbor”. Stoga, budite oprezniji pred osobom koja ima dvostruka mjerila ili pokušava da ograniči vaše poslovno-finansijske mogućnosti. Sačuvajte prisebnost duha. Vžno je da pravilno razumijete nečije emotivne želje. Pažljivije analizirajte voljenu osobu ili stvari koje djeluju zagonetno. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

Sedmični horoskop pročitajte OVDJE

LAV
Lično dostojanstvo ili veliki ponos vam ne dozvoljavaju da prihvatite nečiju pomoć. Međutim, nalazite se u zabludi i precjenjujete lične mogućnosti. Nema razloga za profesionalnu sujetu, kada je potrebno da donesete razumnu odluku. Partner pokušava da umanji zajedničku tenziju i da vas oraspoloži nekim novim idejama. Pokažite dobru volju. Sugestija: Prijaće vam aktivan odmor i više sati zdravog sna.

Sedmični horoskop pročitajte OVDJE

DJEVICA
Neko od saradnika očekuje da se strogo pridržavate zacrtanih pravila o poslovno-finansijskoj saradnji. Nečija rigidnost ili nepovjerenje, predstavljaju glavni problem koji vas ometa da završite započeti posao. Potrebno vam je nečije prisustvo, ali za sada dobijate samo “riječi utjehe”. Tražite siguran oslonac i emotivno povjerenje. Sugestija: Izbjegavajte osobu koja ima negativan uticaj na vaše raspoloženje.

Sedmični horoskop pročitajte OVDJE

VAGA
Neizvjesnost u poslovnim pregovorima dodatno utiče na vašu koncentraciju. Izbjegavajte različita pretjerivanja ili neskromne zahtjeve u susretu sa saradnicima. Pokažite dovoljno razumijevanja za drugačije mišljenje. Svi problemi mogu da se koriguju, ali isključivo u dogovoru sa bliskom osobom. Oprostite svom partneru na “sitnim propustima”. Sugestija: Poboljšajte svoju psihofizičku kondiciju.

Sedmični horoskop pročitajte OVDJE

ŠKORPIJA
Primjećujete da saradnici djeluju nezainteresovano za zajednički posao, svako se trudi da zadrži svoju poziciju ili interese. Na sreću, vi imate ubjedljiva objašnjenja i argumente za odluke koje sprovodite. Nema potrebe da prikrivate svoju “slabost” pred osobom koja vas dobro poznaje. Sve je moguće riješiti uz nečiju emotivnu naklonost. Sugestija: Potrebno je da pravilno usmjeravate svoju kreativnu energiju.

Sedmični horoskop pročitajte OVDJE

STRIJELAC
Ukoliko ne razumijete nečiju poslovnu ponudu, onda zatražite dodatno objašnjenje. Nemojte predviđati neizvjesne situacije i donositi zaključak na osnovu djelimičnih informacija. Budite promišljeni pred saradnicima. Partner jasno izražava svoje negodovanje, što ukazuje na zajedničke sumnje ili na novi talas neraspoloženja. Sugestija: Potrudite se da prevaziđete svoje unutrašnje konflikte.

Sedmični horoskop pročitajte OVDJE

JARAC
Stalo vam je da prevaziđete različite komplikacije ili poslovni nesporazum. Međutim, vaš izraz lica dovoljno govori o vašem raspoloženju. Uporno pokušavate da promijenite svoju poziciju u krugu saradnika. Nemojte dozvoliti da neko namjerno zloupotrebi vaše emotivno povjerenje ili da se zaklanja iza vaših obećanja. Sugestija: U večernjim satima prijaće vam opuštena atmosfera i relaksacija.

Sedmični horoskop pročitajte OVDJE

VODOLIJA
Pristojnost vam nalaže da ostanete uzdržani pred svojim saradnicima i da mudro prepustite prednost nečijoj inicijativi. Sve ima svoju dobru i lošu stranu, stoga na vrijeme odlučite čemu dajete prednost u poslovnoj saradnji. Privlače vas neobične situacije koje nose neku “skrivenu čar”. Sačuvajte umjerenost i diskreciju u emotivnim susretima. Sugestija: Prijaće vam dijetalna ishrana i relaksacija.

Sedmični horoskop pročitajte OVDJE

RIBE
Ukoliko vam je stalo da izgladite poslovni nesporazum sa saradnicima, budite razumni. Nemojte dovoliti da neko drugi govori u vaše ime, procijenite u kom trenutku treba da preuzmete kontrolu nad važnim događajima. Potrebno je da objasnite svom partneru, šta utiče na vašu iznenadnu zabrinutost ili rezigniranost. Nemojte potiskivati svoja osjećanja. Sugestija: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju, opustite se.

Sedmični horoskop pročitajte OVDJE

IZVOR: ASTROLOOK.COM

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *