Categories Dnevni horoskop

Dnevni horoskop (19. jun)

Vaš dnevni horoskop za nedjelju, 19. jun…

Foto: Gulliver/Thinkstock
Foto: Gulliver/Thinkstock

OVAN
Vaši poslovni postupci ili način razmišljanja, potvrđuju uvažavanje i pozitivnu ulogu koju imate u društvu saradnika. Poslovni uspjeh djeluje podsticajno i na vašu okolinu, očekuju vas brojni pozivi i interesantne ponude. Partner ima pravo da vas podsjeti na osnovna “pravila” zajedničkog života, posebno kada djelujete suviše zaneseno, odsutno ili kada se udaljavate bez dobrog objašnjenja. Sugestija: Podstičite kod sebe dobru volju i optimističko raspoloženje.

BIK
Na osnovu kompletne poslovne situacije, dio obaveza uspješno prebacujete na svoju okolinu i vješto organizujete zajedničku akciju. Saradnici prihvataju vaš način razmišljanja. Položaj Mjeseca trenutno utiče na vaše sentimentalno raspoloženje ili na potrebu za emotivnim zbližavanjem. Ali, novi izazov ili avantura može imati i neke negativne posljedice. Budite dovoljno diskretni. Sugestija: Važno je da ostvarite ravnotežu između glasa razuma i svojih osjećanja.

BLIZANCI
Nema razloga da suviše mistifikujete svoje poslovno-finansijske planove ili da ignorišete nečije prisustvo i uticaj. O vašem uspjehu ili ponašanju, ne treba da raspravljaju saradnici koji vam nisu dovoljno bliski. Prija vam dodatna pažnja i razmjena nježnosti u odnosu sa voljenom osobom. Neko osvaja vaše simpatije i emotivnu naklonost. Otkrivate nove radosti u nečijem prisustvu. Sugestija: Priuštite sebi više relaksacije, prijaće vam šetnja u prirodi.

RAK
Vaš način razmišljanja nailazi na glasno negodovanje među saradnicima. Stoga, nemojte rizikovati u stvarima koje ne poznajete dovoljno ili u situacijama kada postoji neki vid zabrane. Važno je da ispoštujete osnovni poslovni dogovor. Imate snažan inituitivni utisak, da nečija obećanja nisu dovoljno iskrena. Brinete zbog nečije dvosmislene poruke ili zagonetnog ponašanja. Sugestija: Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

LAV
Pretjerano eksponiranje ili isticanje svojih ciljeva kao najboljeg rješenja, odslikava vašu osnovnu potrebu za velikim uspjehom. Neki vid neprijatnosti koji vas očekuje u susretu sa saradnicima, predstavlja logičan slijed događaja ili reakciju na vaše ponašanje. Smišljeno preuveličavate svoje emotivne potrebe u društvu voljene osobe. Sa namjerom suviše dramatizujete nove događaje. Sugestija: Izbjegavajte konfliktne situacije koje vas psihički uznemiravaju.

DJEVICA
Smišljeno izbjegavate susret sa osobom, koja ima pomalo negativan stav o vašim profesionalnim sposobnostima i često kritikuje vaš stil izrazavanja. Ipak, prije ili kasnije moraćete da prihvatite kompromisno rješenje. Nedostaje vam neko kome biste povjerili svoje misli i neka potisnuta osjećanja. Budite pažljiviji u ljubavnom dijalogu, ponekad se nesmotreno više kaže nego što se želi. Sugestija: Sačuvajte dobru koncentraciju.

VAGA
Stalo vam je da impresionirate svoju okolinu ili osobu koja pažljivo nadgleda vaše profesionalne aktivnosti. Ponekad različiti detalji imaju presudno značenje za krajnji uspjeh ili na veće uvažavanje međ saradnicima. Sve je moguće kada se spoji lijepo i korisno. Usmjerite svoje misli i pažnju prema osobi koja ima slične emotivne afinitete i koja može u potpunosti da vas razumije. Sugestija: Važno je da ostvarite ravnotežu između glasa razuma i svojih osjećanja.

ŠKORPIJA
Na osnovu dobre intuicije i uticaja faktora sreće, djelujete uspješno na različitim stranama. Prati vas splet dobrih okolnosti, postoje rezultati koji istovremeno potvrđuju vaše intelektualne i praktične sposobnosti. Nova dešavanja u susretu sa voljenom osobom, predstavljaju dobar povod za zajednički užitak. Djelujete vrlo zanosno i znate da ugodite onima koje volite. Sugestija: Zračite pozitivnom energijom.

STRIJELAC
Djelujete neskromno u svojim izjavama pred saradnicima. Ne dozvoljavate da neko drugi odlučuje o uslovima i poslovno-finansijskim interesima. Stil ponašanja koji primjenjujete povlači različite komentare ili riječi kritike. Nema potrebe da sprovodite nove emotivne hirove ili da prkosite voljenoj osobi, budite odmjereni u svojim zahtjevima. Sugestija: Slobodno vrijeme posvetite nekom omiljenom hobiju, opustite se.

JARAC
Postoje različite interesne sfere među saradnicima, ali vi znate da procijenite realne okolnosti i da prepoznate faktore koji donose zajednički uspjeh. Okolina ima dovoljno povjerenja u vaše stručno znanje ili sposobnosti. Pažljivije analizirajte osobu koja vas nepotrebno opterećuje svojim ćudljivim ponašanjem i pomalo neskromnim zahtjevima. Sugestija: Važno je da sačuvate unutrašnju ili psihološku ravnotežu.

VODOLIJA
Pokušavate da skrenete pažnju svoje okoline u pravcu koji najviše odgovara vašim poslovnim interesima ili ciljevima. Medjutim, postoje iznenadne okolnosti koje vas usporavaju da ostvarite svoje namjere. Nema razloga da namećete svoje mišljenje pred saradnicima. Djelujete uznemireno. Prije ili kasnije, morate da prihvatite nečija pravila o zajedničkom životu i “emotivnu opomenu”. Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

RIBE
Vaša poslovna vizija ne može u potpunosti da se ostvari, ali buduće vrijeme će donijeti i bolje uslove koji vam nedostaju. Važno je da podstičete stvaralački impuls i da sačuvate dobar odnos sa saradnicima. Ponekad je teško uskladiti različita interesovanja u odnosu sa voljenom osobom. Želite da ostvarite bliži emotivni kontakt i potpuni sklad. Sugestija: Potrudite se da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju.

IZVOR: ASTROLOOK.COM

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *