Categories Dnevni horoskop

Dnevni horoskop (20. mart)

Vaš dnevni horoskop za ponedjeljak, 20. mart…

OVAN
Mnoge situacije na poslovnoj sceni djeluju vrlo izazovno, ali istovremeno i poučno. Upotrijebite svoju blic inteligenciju i poslovnu energičnost kako biste ostvarili najbolje rezultate. Ponekad treba reagovati na osnovu prvog impulsa. Ne želite da vas neko sputava u izražavanju osjećanja, ali svima je potreban emotivni kompas. Uskladite svoje želje i potrebe sa voljenom osobom. Sugestija: Prijaće vam veća količina tečnosti i vitamina u ishrani.

BIK
Imate pozitivan stav i optimističku viziju u pogledu rješavanja poslovnih dilema. Važno je da ostanete u pozitivnom okruženju, svaki podsticaj u vama pokreće kreativnu energiju i želju za dokazivanjem. Emotivne slutnje mogu da vas navedu na pogrešan zaključak. Bolje je da postavite direktna pitanja svom partneru, nego da pretpostavljate (ne)moguće odgovore. Sugestija: Prijaće vam psihofizička relaksacija i boravak u prirodi.

BLIZANCI
Pokušavate da prilagodite svoju okolinu i njihove zahtjeve u pravcu koji vama najviše odgovora. Sve je moguće, pod uslovom da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mjestu. Važna je taktika koju koristite u susretu sa saradnicima. Novi emotivni izazovi mogu lako da vas poremete. Previše zanosa i premalo razuma, ponekad donose novi problem. Sugestija: Izbjegavajte konfliktne i stresne situacije.

RAK
Primjećujete da se događaji na poslovnoj sceni dešavaju pod neobičnim okolnostima. Sačuvajte prisebnost duha i pokušajte da se uklopite u nove uslove poslovanja. Nema razloga da se distancirate od svojih saradnika. Izvor pozitivne energije i dobrog raspoloženja dobijete u svojoj porodici i u odnosu sa bliskom osobom. Uživajte uz drage osobe. Sugestija: važno je da akumulirate pozitivnu energiju, prijaće vam neka „mirnija oaza“.

LAV
Ne volite da vam neko postavlja različite ulove i da utiče na vaš poslovni ritam. Razmislite, ponekad ustupak donosi više koristi nego što se pretpostavlja. Nema razloga da ulazite u nove konfliktne situacije. Osjećate novi emotivni nemir, ali ne želite da se povjeravate pred osobom koja vas analizira. Vi ste dovoljno hrabri da prihvatite novi izazov. Sugestija: Važno je da pravilno uskladite svoje misli i osjećanja.

DJEVICA
Postoje različite zamjerke koje upućujete svojoj okolini, ali kritika ne donosi pozitivan odjek. Bolje je da sa riječi pređete na djela, prokažite na ličnom primjeru šta sve očekujete od svojih saradnika. Neko vas dovodi u neprijatnu situaciju, osjećate emotivnu dilemu i pokušavate da sagledate najbolje rješenje. Želite da ugodite osobi do koje vam je stalo. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, prijaće vam lakša dijeta.

VAGA
Ponekad je teško procijeniti različite aspekte koji utiču na poslovnu klimu. Ako želite da zaštitite svoje poslovne interese prihvatite nečiju asistenciju. Postoje događi koji zahtjevaju udruživanje ili timski rad. Lakše vam je da određenu odluku ili odgovornost prepustite svom partneru, ali često se nalazite u situaciji da nemate mnogo izbora. Sugestija: Prijaće vam aktivan odmor, priuštite sebi bolje uslove za relaksaciju i opuštanje.

ŠKORPIJA
Prinuđeni ste da se pomirite sa određenim uslovima ili događajima koji nisu po vašoj volji. Ali, mudrost je prepoznati povoljan trenutak za uspješnu akciju i prilagoditi se na različite aspekte poslovne saradnje. Ako zanemarite nečije potrebe, osjetićete kontraefekat. Sve što se dešava ima svoju uzročno-posljedičnu vezu. Dobro razmislite. Sugestija: Posvetite svoju pažnju dogadajima koji vas ispunjavaju pozitivnim raspoloženjem i energijom.

STRIJELAC
Velika upornost u kombinaciji sa pozitivnom energijom djeluje, kao uspješna formula u odnosu sa saradnicima. Imate jasne stavove i djelujete neumoljivo kada se raspravlja o poslovnim interesima. Određene okolnosti natjeraće vas da promijenite svoje mišljenje, ali ne treba da žurite sa ishitrenim odlukama. Pažljivije analizirajte svog partnera. Sugestija: Važno je da pravilno usmjeravate svoju koncentraciju i energiju.

JARAC
Sjajno se snalazite u novoj poslovnoj ulozi i imponuje vam podrška koju dobijate. Učinite sve što je potrebno da iskombinujete različite ciljeve i lično zadovoljstvo. Prava mjera vrijednosti i uspješne formule donose novi uspjeh. Partner očekuje vašu emotivnu privrženost, ponekad je dovoljno da se sporazumijevate pogledima i toplim osmijehom. Nema razloga da postavljate suvišna pitanja. Sugestija: važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju.

VODOLIJA
Djelujete samouvjereno i donosite blic procjenu, na sreću mnoge okolnosti su na vašoj strani i utiču na pozitivan rasplet poslovnih događaja. Konsultujte još nečije mišljenje, prije nego što se opredijelite za novo rješenje. Imate utisak da je partner zaokupljen nekim događajima o kojima niste dovoljno obaviješteni, što dodatno utiče na vašu emotivnu uznemirenost. Sugestija: Primijenite neku od tehnika psihološke relaksacije i opuštanja.

RIBE
Imate dobar plan i striktno se pridržavate formiranog poslovnog dogovora. Pokazaće se da su vaša procjena i način djelovanja od zajedničkog interesa. Prihvatite različite mogućnosti poslovne edukacije ili usavršavanja. Emotivna nota koju osjećate vas navodi na slobodnije izražavanje. Sve postaje čarobno kada pored sebe imate odgovarajućeg partnera. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

IZVOR: ASTROLOOK.COM

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *