Categories Dnevni horoskop

Dnevni horoskop (23. mart)

Vaš dnevni horoskop za srijedu 23. mart…

OVAN
Ako vam je stalo da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, pronađite sebi odgovarajućeg partnera. Potrebno je da imate precizne ciljeve i pozitivnu orijentaciju. Nečija poslovna ponuda ne predstavlja “san o velikom dobitku”, ali najavljuje poučno iskustvo. Izbjegavajte napete situacije u susretu sa voljenom osobom, važno je da među vama postoje dobre namjere. Sugestija: Potrudite se da pravilno usmjeravate svoju pozitivnu energiju.

BIK
Ulažete veliki napor u svoje ciljeve, ali okolina ne shvata ozbiljno vaše poslovne namjere. Posebno vas iritira saznanje o neravnopravnim odnosima, neko dobija bolje rezultate nego što ih zaslužuje. Stišajte svoju sujetu. Ne želite da razotkrijete svoje namjere i emotivne “slabosti”, ali ljubavni epilog zavisi od nečijeg raspoloženja. Sugestija: Budite realni u svojim procjenama, izbjegavajte neke stresne situacije.

BLIZANCI
Ozbiljno predstavljate svoje poslovne planove i sa pravom očekujete uvažavanje u krugu saradnika. Ipak, postoje različite reakcije i svako od saradnika se ophodi na sebi svojstven način i prema ličnim interesima. Pokušavate da zaobiđete neke ljubavne dileme ili osobu koja unosi dodatnu nervozu u vaše raspoloženje. Sugestija: Obratite pažnju na svoju psihofizičku ravnotežu ili na zdraviji način života.

RAK
Nemojte dozvoliti da neko preuveličava vaš neuspjeh ili da vas kažnjava zbog neizmirenih računa. Susret sa jednom osobom može da preraste u neprijatnu situaciju, ali sačuvajte dobru volju i prisebnost duha. Zaboravite na svoje avanturističke porive. Nemojte razočarati osobu koja vjeruje u vašu emotivnu privrženost i naklonost. Sugestija: Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

LAV
Ne vjerujete u nečiju priču, stoga provjeravate svaku informaciju koja dolazi iz neobičnih izvora ili ukazuje na eventualne promjene u poslovnoj saradnji. Ipak, pretjerana radoznalost u nečijim očima izgleda kao negativna osobina. Ne uspijevate da udovoljite voljenoj osobi, previše ste ponosni da priznate svoje “slabosti”. Nema razloga za razmetljivost u ponašanju. Sugestija: Potrebni su vam neki zabavni sadržaji, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

DJEVICA
U poslovnom dijalogu vaša samovolja ili pretjerana energičnost djeluju iritirajuće na okolinu, zbog toga vas prate negativni komentari. Nemojte dozvoliti da vas neko nepotrebno kompromituje u društvu poslovnih partnera. Na žalost, neko nema dovoljno razumijevanja za vaše emotivne potrebe i ne obraća posebnu pažnju na vaše komentare. Sugestija: Prijaće vam zdraviji način ishrane.

VAGA
Susret ili razgovor sa jednom osobom za vas predstavlja dobitničku kombinaciju, stoga prihvatite ideju o poslovno-finansijskoj saradnji. Važno je da odaberete ulogu koja odgovara vašem interesovanju i posao koji donosi materijalnu korist. Nema razloga da “emotivno ucjenjujete” voljenu osobu, na takav način samo postižete suprotan efekat. Sugestija: Slobodno prihvatite izazove koji vas podstiču na kreativno izražavanje.

ŠKORPIJA
Predstoje vam iznenadni problemi u susretu sa saradnicima, stoga nemojte očekivati previše razumijevanja. Potrebno je da odredite jasnu granicu, između pristojnog ponašanja i poslovnog povjerenja u susretu sa saradnicima. Budite iskreni u izražavanju svojih emotivnih namjera pred bliskom osobom. Opravdajte svoje postupke u nečijem društvu. Sugestija: Posvetite pažnju vedrim sadržajima, opustite se.

STRIJELAC
Važno je da sačuvate ono što imate u svojim rukama, stoga nemojte štedjeti svoju energiju ili vrijeme. Vaš poslovni domet ne predstavlja vrhunac, ali istovremeno ni vaši saradnici ne mogu da se pohvale dobrim rezultatima. Djelujete nezadovoljno, imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg ponašanja ili emotivne ćudljivosti. Sugestija: Izbjegavajte varijantu osamljivanja, prijaće vam izlazak i šetnja.

JARAC
Previše ozbiljno shvatate nečiju priču i vjerujete u dobar ishod. Za svaki slučaj zatražite nečiji stručni savjet ili komentar, prije nego što se upustite u poslovno-finansijski rizik. Bolje je na vrijeme spriječiti, nego na kraju ispravljati dodatne komplikacije. Partner razumije vaše namjere i iskreno pokušava da vas oraspoloži sa novim idejama. Prihvatite sve pozitivne signale koje primjećujete da vam neko šalje. Sugestija: Uživajte u lijepim stvarima, akumulirajte pozitivnu energiju.

VODOLIJA
Imate pouzdane informacije i većinu stvari držite pod budnim okom. Utisak koji ste ostavili na saradnike izaziva poštovanje u određenim krugovima. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada poriv za eksponiranjem. Lako šarmirate osobu koja vam se dopada, ali sve što je “lako” za vas brzo gubi i “slatku draž” u novoj fazi emotivnih odnosa. Sugestija: Kontrolišite svoje nagone ili unutrašnje impulse.

RIBE
Ugledajte se na jednu uspješnu osobu iz svoje okoline i nemojte rizikovati bez preke potrebe. Završite započeti posao u predviđenom roku, prepustite drugima da se dokazuju u nekim suviše izazovnim ili novim situacijama. Ponekad je teško podvući jasnu crtu ili postaviti znak jednakosti, između glasa razuma i nekontrolisanih emocija. Sugestija: Prijaće vam psihološko opuštanje i relaksacija.

IZVOR: ASTROLOOK.COM

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *