Categories Dnevni horoskop

Dnevni horoskop 23. mart

Vaš dnevni horoskop za četvrtak, 23. mart…

OVAN
Nema razloga da očekujete nečije pokajanje o poslovnim postupcima. Uzalud insisitrate na istini o kojoj drugi ne žele javno da govore ili da se izjašnjavaju u vašu korist. Oslonite se na svoju pamet i sposobnosti. Budite pažljivi pred voljenom osobom. Svaki gest iskrene pažnje, djeluje animirajuće i predstavlja uvod u zajednički užitak. Sugestija: Posvetite pažnju nekom omiljenom hobiju, prijaće vam relaksacija.

BIK
Sve činite najbolje što možete, ali uvijek postoji neko ko vas kritikuje. Potrudite se da nadmudrite svoje saradnike, koji vam postavljaju otežavajuće uslove ili iznenada stvaraju dodatne komplikacije. Važno je da vaše ideje i emotivna interesovanja nailaze na pozitivan odgovor. Na vama je da zavedete osobu koja vam se dopada. Sugestija: Potreban vam je »recept za dobro raspoloženje«.

BLIZANCI
Važno je da napravite dobar izbor i da se pravilno zaštitite od negativnih uticaja. Nemojte dozvoliti da se loš dijalog, negativno odražava na nivo poslovne saradnje ili na rezultate koje očekujete od zajedničke akcije. Zatražite nečije razumijevanje i emotivnu podršku. Nema razloga da previše maštate o stvarima koje su daleke i nedostižne. Sugestija: Prijaće vam neka dodatna aktivnost, smanjite napetost.

RAK
Ishod u poslovnim planovima koje imate u većoj mjeri zavisi od nečijeg uticaja, stoga budite iskreni pred jednom starijom osobom. Nemojte dozvoliti da u vama prevlada sujeta i poriv za pobjedničkim trijumfom. Morate imati dovoljno strpljenja za svoju porodicu, kao i za različite probleme sa kojima se suočava voljena osoba. Možda neko od vas očekuje mnogo više nego što to pretpostavljate. Sugestija: Izbjegavajte različita psiho-fizička opterećenja.

LAV
Nova neprijatnost ili sukob sa jednom osobom natjeraće vas da stvari posmatrate drugačijim očima. Važno je da se ne zanosite poslovnim temama koje predstavljaju potencijalni rizik. Nemojte precjenjivati lične mogućnosti. Primjećujete da vaše želje ili poruke ne dopiru do partnera. Ne volite da vas neko drži u svojoj sjenci ili u emotivnoj neizvjesnosti. Sugestija: Izbjegavajte konfliktne ili stresne situacije.

DJEVICA
Dogovor sa jednom osobom ukazuje na mogući neuspjeh ili na poslovno-finansijski promašaj. Ipak ne možete mnogo promijeniti u svoju korist, osim da dostojanstveno prihvatite poraz kao poučno iskustvo i novu priliku. U susretu sa voljenom osobom djelujete sumnjičavo, ne želite unaprijed da dajete velika obećanja. Koristite svoju omiljenu taktiku. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju psihofizičku kondiciju.

VAGA
Umjesto aplauza ili pohvala u ime zajedničkog uspjeha, do vas dopiru neodređeni komentari i nečija kritika. Nemojte dozvoliti da vas isprovociraju nečiji postupci ili neistina, sačuvajte prisebnost duha pred saradnicima. Morate imati više razumijevanja za voljenu osobu. Postoje stvari koje se ne mogu lako objasniti, budite strpljiviji. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniju ishranu, konzumirajte više vitamina i tečnosti.

ŠKORPIJA
Nalazite se u dilemi između više poslovno-finansijskih mogućnosti. Na kraju, pokazaće se da nijedna od njih ne zadovoljava vaše osnovne kriterijume ili interesovanja. Svako ima pravo da pogriješi, važno je da izvučete dobru pouku. Nema potrebe da se previše ističete u nepoznatom društvu, zanos zna lako da zavara. Posvetite svoju pažnju bliskoj osobi i zajedničkim temama. Sugestija: Prijaće vam neka društvena zabava, kao podsticaj za dobro raspoloženje i opuštanje.

STRIJELAC
Djelujete nezainteresovano za različita pitanja koja vam postavlja jedna starija osoba. Većinu poslova pokušavate da završavate samostalno i u skladu sa ličnim interesima. Ipak, nedostaje vam objektivna procjena. Nemojte davati ishitrena ili velika obećanja voljenoj osobi. Postoji mogućnost, da iznenada promijenite svoje mišljenje. Sugestija: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

JARAC
Postoje otežavajuće okolnosti koje ne možete da zaobiđete. Tražite lakše rješnje, ali sve sto pokušavate ne donosi pozitivan efekat. Neko vam daje do znanja, da nema previše razumijevanja za vaše poslovno-finansijske zahtjeve. Izbjegavajte novu raspravu u susretu sa voljenom osobom. Trenutnu poziciju ne možete da promijenite u svoju korist. Sugestija: Prihvatite poziv za izlazak, prijaće vam šetnja ili boravak u prirodi.

VODOLIJA
U susretu sa saradnicima postoje različiti nesporazumi i to vam daje za pravo da insistirate na istini. Ako vam je stalo da ostvarite svoje ciljeve i zapaženi uspjeh, pokažite veću energičnost u određenim situacijama. Djelujete nesigurno, potrebno vam je nečije emotivno ohrabrenje. Slobodno izrazite svoje želje ili osjećanja koja potiskujete. Sugestija: Važno je da pravilno usmjeravate svoju energiju.

RIBE
Ako vas je neko povrijedio lošim postupcima ili nedoličnim ponašanjem, kontrolišite svoje nezadovoljstvo. Poslovne situacije ne treba da doživljavate previše emotivno. Izbjegavajte rivalstvo sa nekom uticajnom osobom. Budite dovoljno iskreni pred voljenom osobom. Ponekad ni velike riječi nisu dovoljne, nemojte štjedeti na svojim osjećanjima i pokažite kako činite ono što obećavate. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniju ishranu ili na zdraviji i uredniji način života.

IZVOR: ASTROLOOK.COM

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *