Categories Dnevni horoskop

Dnevni horoskop (8. jul)

Vaš dnevni horoskop za petak, 8. jul…

Foto: Gulliver/Thinkstock
Foto: Gulliver/Thinkstock

OVAN
Imate pomalo loš predosjećaj u iščekivanju na rasplet nekih događaja na poslovnoj sceni ili na susret sa određenim saradnicima. Stoga, izjbegavajte sumnjive ponude i eksperimentalne situacije. Posvetite pažnju nekim porodičnim temema ili osobi koja zna da djeluje vrlo pozitivno na vaše raspoloženje. Trenutno vam je potrebno ne samo nečije prisustvo, već i emotivna podrška. Sugestija: Prijaće vam psihofizička relaksacija, opustite se.

BIK
Neko osporava vaše ideje ili uticaj koji imate u poslovnim krugovima. Budite promišljeni i nemojte dozvoliti da se to negativno odražava na vaše raspoloženje. Sa par dobrih poteza, možete riješiti svoje probleme. Iznenadite voljenu osobu ne neki nesvakidašnji način, ako imate dovoljno mašte sve je moguće promijeniti u pozitivnom pravcu. Nema razloga da odustajete od svojih dobrih namjera. Sugestija: Važno je da sačuvate pozitivno raspoloženje.

BLIZANCI
Na vama je da opravdate svoj poslovni ugled ili povjerenje u susretu sa saradnicima. Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki psihološki teret, ali ne i izgovor za neispunjena obećanja. Prihvatite koristan savjet. Pokažite da imate dovoljno povjerenja u blisku osobu, posebno kada se to od vas očekuje. Ne zaboravite da prvi utisak zna lako da prevari, oslonite se na svoja osjećanja. Sugestija: Podstičite kod sebe optimizam i dobro raspoloženje.

RAK
Ponekad vam nedostaje samopouzdanje i samisao za praktičnom orijentacijom, ali uvijek postoji neko zaobilazno rješenje. Obratite pažnju na nove informacije, važno je da udružite svoje ineterese sa provjerenim saradnicima. Dobra volja ponekad “čuda čini” i djeluje snažno. Dovoljno je da vidite osmijeh zadovoljstva na licu drage osobe, kako biste osjetili novu kreativnu inspiraciju ili zanos. Sugestija: Izbjegavajte različite situacije koje vas psihički uznemiravaju.

LAV
U dogovoru sa saradnicima je potrebno da ostvarite saglasnost u uvažavanju različitih interesovanja ili praktičnih ciljeva. Nove dogadđaje na poslovnoj sceni prihvatite u optimističkom stilu, bez obzira na razlike koje postoje u mišljenju. Postoje neka pitanja koja se postupno rješavaju ili tajne koje se otkrivaju samo kroz zajednički odnos. Rješavajte dileme isključivo u bliskom susretu sa dragom osobom. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

DJEVICA
Neko vas indirektno navodi na pogrešan izbor ili na prikrivanje istine. Postoje stvari koje činite u tajnosti ili mimo nečijeg znanja, što loše utiče na vašu koncentraciju. Na kraju, potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje postupke. U odnosu sa bliskom osobom izbjegavajte novu raspravu i rivalstvo. Uvijek postoji mogućnost da uskladite svoja interesovanja i želje koliko god da se u njima razlikujete. Sugestija: Osjetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora.

VAGA
Nema razloga da optužujete druge za svoj poslovno-finansijski neuspjeh ili da se ponašate nepravedno prema saradnicima. Nalazite se pod pritiskom i težim okolnostima, ali to vam ne daje za pravo da zanemarite svoje redovne obaveze. Imate utisak da partner uporno prikriva neke detalje istine, koje biste željeli da čujete i što dodatno utiče na vasu sumnjičavost ili na neraspoloženje. Sugestija: Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

ŠKORPIJA
Interesuju vas konkretni poslovni rezultati, a ne opširni planovi ili pregovori. Ukoliko vam je stalo da riješite svoje dileme, preostaje vam da preuzmete stvari i kontrolu u svoje ruke. Slobodno pokrenite inicijativu. Pratite svoj “unutrašnji glas” ili predosjećaje koje imate u susretu sa bliskom osobom. Iako postoje određene dileme, ne sumnjate da će vaše srce napraviti dobar izbor. Sugestija: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

STRIJELAC
Neko u vama podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjem. Obratite pažnju na korisne informacije i prihvatite pozitivan uticaj. Pokažite svojim saradnicima da imate ozbiljne namjere i jasne ciljeve. U društvu voljene osobe nemojte dozvoliti da vam nedostaje maštovitost ili ljubavna inspiracija, kao dobar podsticaj za niz novih situacija u kojima oboje možete da uživate. Sugestija: Učinite nešto u prilog ljepšem fizičkom izgledu i dobrom raspoloženju.

JARAC
Ideja ili posao koji ste odabrali predstavlja dobar izbor. Očekuje vas uspjeh u saradnji sa jednom starijom osobom. Pokrenite inicijativu u različitim pravcima, kako biste ostvarili kombinaciju poslovnog uspjeha i ličnog zadovoljstva. Raduju vas novi događaji koji vas prate ili raspoloženje koje prepoznajete kod bliske osobe. Slobodno izrazite svoja osjećanja kako biste dobili pravi odgovor. Sugestija: Prijaće vam neka dodatna ili sportska aktivnost.

VODOLIJA
Imate utisak da okolina nema dovoljno razumijevanja za vaše potrebe ili interesovanja. Ipak, nemojte donositi zaključak na osnovu prvog utiska. Sačekajte da vam neko zvanično saopšti svoju odluku o saradnji. Iznenađenja su moguća u oba pravca. Nemojte zanemariti svoje emotivne dileme, između vas i partnera povremeno provijava zajedničko nepovjerenje i nova pitanja. Sugestija: Izbjegavajte situacije koje vas previše iscrpljuju ili psihološki opterećuju.

RIBE
Imate dobre ideje, ali na žalost vaša okolina kao da nema dovoljno sluha da vas podrži. Zbog različitih pravila i poslovnih interesa, poželjno je da prihvatite kompromisnu varijantu kao najbolje rješenje. Važno je da pravilno ističete svoje pozitivne osobine. U odnosu sa voljenom osobom budite dovoljno maštoviti i zavodljivi, do god ne osjetite zajedničko zadovoljstvo. Uživajte u svom svijetu intime. Sugestija: Prijaće vam relaksacija ili boravak u prirodi.

IZVOR: ASTROLOOK.COM

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *