Vaš horoskop za dan: 04.09.2012.

by | 4 Septembra, 2012
OVAN
Potrebno je da se vratite na neke situacije iz bliske prošlosti ili da raščistite nesporazum u odnosu sa određenim saradnicima. Nema potrebe za velikim optimizmom u pokušaju da promijenite poslovni poredak ili nečije mišljenje. Budite realni i umjereni u svojim zahtjevima. Očekuje vas partnerovo nerazumijevanje ili nečije emotivno odbijanje. Sugestija: Potrudite se da pravilno razriješite svoje unutrašnje konflikte.
 
BIK
Potrudite se da svoje obaveze rješavate na inteligentan način i bez suvišne priče. Nema potrebe da forsirate situacije koje izazivaju negodovanje u saradničkim krugovima. Novi konfikti donose dodatne probleme. Voljena osoba želi da vam izađe u susret, ali suviše ste zaokupljeni subjektivnim mjerilima. Ne primjećujete nečiji signal ili znak dobre volje. Sugestija: Izbjegavajte naporne i stresne situacije, prijaće vam relaksacija.
 
BLIZANCI
Djelujete neskromno. U određenim prilikama suviše ističete lične zasluge i sebe stavljate u prvi plan, zbog čega vaša okolina reaguje na različite načine. Postoje situacije u kojima prolazite kao pobjednica, ali na nekoj drugoj strani gubite dominaciju. Stalo vam je da ostvarite svoje emotivne namjere, tako da ne obraćate posebnu pažnju na partnerove primjedbe i negodovanje. Sugestija: Prijaće vam vitaminska ishrana i više tečnosti.
 
RAK
Vaša interesovanja su praktične prirode, tako da svoju pažnju i energiju najčešće usmjeravate na materijalne rezultate. Nepotrebno forsirate određene poslovne situacije. Razmislite, sve ima svoju cijenu i ulog. Očekuje vas dobitak, ali i izvjesna rezignacija. Lako vas je uznemiriti i pokrenuti na jaču emotivnu reakciju. Previše brinete zbog nečijih riječi ili postupaka. Sugestija: Prijaće vam boravak u prirodi ili psihofizička relaksacija.
 
LAV
Upotrijebite svoje praktične sposobnosti u različitim situacijama. Ukoliko vam je stalo da se razlikujete u odnosu na svoje saradnike/ce, budite dovoljno efikasni i ubjedljivi. Osmislite originalan nastup, važno je da kontrolišete nove događaje. Umijete da zablistate u pravom trenutku, a partner/ica ne može da ostane ravnodušan/na na vaš šarm ili pojavu. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.
 
DJEVICA
Imate veliki broj obaveza i želite da sve funkcioniše na besprijekoran način. Obratite pažnju na nečiju ideju ili na koristan savjet o zajedničkoj akciji. Vaš uspjeh i lično zadovoljstvo proizilaze iz zajedničkog dogovora. Važno je da se prepustite svojim emotivnim željama ili da pomjerite neke subjektivne granice u odnosu prema dragoj osobi. Sugestija: Podstičite kod sebe optimizam i samopouzdanje, opustite se.
 
VAGA
Djelujete samouvjereno u novim situacijama za koje vaši saradnici/e nemaju dovoljno praktičnog iskustva ili lične hrabrosti. Ipak, postoji dio istine koji smišljeno prećutkujete. Potrudite se da ostvarite dobar poslovni kontakt na različitim stranama. Godi vam nečije emotivno interesovanje, ali potajno priželjkujete da oprobate svoj šarm i sposobnosti u novom društvu. Sugestija: Važno je da pravilno usmjeravate svoju kreativnu energiju.
 
ŠKORPIJA
Imate loš predosjećaj u vezi s novim događajima na poslovnoj sceni, stoga gubite interesovanje za saradnički dogovor. Ipak, mimo vaše volje neko uporno diktira "poslovna pravila" i očekuje vašu servilnost. Uzalud prikrivate svoje neraspoloženje, vaši postupci dovoljno govore o tome šta mislite ili osjećate. Ne možete zavarati osobu koja vas dobro poznaje. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju psihofizičku ravnotežu.
 
STRIJELAC
Očekuje vas novo ili poučno iskustvo u poslovnoj saradnji. Podstičite kod sebe kreativnu radoznalost, ali nemojte prekoračiti "okvire istine". Važno je da procijenite najbolji trenutak za akciju i da svoje ideje plasirate na pravom mjestu. U susretu s voljenom osobom pokažite iskrene namjere, probudite neke "usnule" želje i potisnute emocije. Sugestija: Sačuvajte dobro raspoloženje i pozitivnu orijentaciju.
 
JARAC
Djelujete snalažljivo u različitim situacijama, sve planirane obaveze možete da završite po ubrzanom postupku. Prati vas romantično raspoloženje, tako da nečije riječi ili pogled u vama podstiču lavinu pozitivne energije i osjećanja. Ako ste dovoljno maštoviti, očekuje vas prijatno iskustvo u nečijem društvu. Uživajte u sreći koja vas prati. Sugestija: Opustite se i akumulirajte pozitivnu energiju.
 
VODOLIJA
Osjećate nedostatak koncentracije i nemate jaku volju da se angažujete na različitim stranama. Prepustite saradnicima/ama da dokazuju svoje sposobnosti u situacijama koje vas zamaraju. Važno je da se pravilno organizujete. U susretu sa voljenom osobom nema potrebe za mistifikacijom, na takav način svako postaje "žrtva" sopstvenih zabluda. Sugestija: Večernje sate provedite na mirniji način, prijaće vam relaksacija.
 
RIBE
Zaokupljeni ste pogrešnim informacijama u susretu sa osobom koja ima sumnjive namjere. Nažalost, vaš uspjeh gubi pravi smisao pred saradnicima/ama koji osporavaju vaše profesionalne sposobnosti ili zasluge. Imate suviše romansijersku sliku o jednoj osobi, ne budite naivni. Potrebno je da stvari posmatrajte u okvirima realnosti. Sugestija: Obratite pažnju na svoje zdravstvene mogućnosti.
 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.