Vaš horoskop za dan: 08.10.2012.

by | 8 Oktobra, 2012
OVAN
Izbjegavajte pretjerano eksponiranje u društvu saradnika i saradnica. Nema potrebe da pričate o stvarima koje izazivaju negativnu reakciju, bolje je da prihvatite kompromisnu varijantu. Uostalom, uvijek postoji faktor promjene i iznenađenja. Partner se iskreno trudi, ali ne razumije najbolje sve vaše ideje. Polako gubite strpljenje u ponavljanju "poznate priče". Sugestija: Izbjegavajte situacije koje vas dodatno zamaraju ili opterećuju.
 
BIK
Trenutno ljubav i lično zadovoljstvo ne idu u zajedničkoj kombinaciji. Potrebno je da se opredijelite za praktičnija rješenja. Iskustvo vas opominje, da ne treba vjerovati osobi o kojoj vaši saradnici/e govore više u negativnom kontekstu. Prihvatili ste pasivnu ulogu u odnosu prema voljenoj osobi, uskoro ćete zažaliti zbog svojih loših procjena. Sugestija: Prijaće vam neki vid psihofizičke relaksacije.
 
BLIZANCI
Nema razloga da se povodite za lažnim utiscima ili da vas neko zavarava velikim obećanjima. Provjeravajte nove informacije o poslovnim prilikama i potrudite se da zaštitite svoje interese. Ukoliko vas iritira nečije prisustvo ili ponašanje, sačuvajte prisebnost. Ne možete reći sve što mislite, a da to ne izazove i određene posljedice u zajedničkom odnosu. Sugestija: Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.
 
RAK
Ukoliko se nalazite u nekoj osjetljivoj fazi, prepustite svojim saradnicima da obave teži ili komplikovaniji dio posla. Morate imati dobru procjenu ko može da vas zamijeni u odlučujućem trenutku i u važnim pregovorima. Izbjegavajte brzopletost. U ljubavnom životu, nemojte dozvoliti voljenoj osobi pretjeranu dozu samoljublja ili hirovitog ponašanja. Sve ima svoju zdravu mjeru i granicu. Sugestija: Važno je da se oslonite na svoj razum.
 
LAV
Nemate dovoljno strpljenja za dodatne obaveze, ali postoje situacije koje zahtijevaju kreativno razmišljanje ili fazu inkubacije. Važno je da na što bolji način uskladite svoje želje i mogućnosti. Neko u vama pobuđuje emotivno interesovanje i dobro raspoloženje. Ne budite nestrpljivi, imaćete razloga za radost. Sačekajte da se neke situacije razjasne u skladu sa zajedničkim potrebama. Sugestija: Prijaće vam boravak u prirodi i relaksacija.
 
DJEVICA
Komplikovana situacija u kojoj se nalazite proizilazi iz zajedničkog pokušaja da se napravi pravilna dioba poslovnih i finansijskih interesa. Nema potrebe da ponavljate priču koja izaziva novo nerazumijevanje ili oštro negodovanje u saradničkim krugovima. Razmislite na koji način treba da šarmirate i da odobrovoljite voljenu osobu. Uvijek postoji novi ili dobar način da osvojite dragu osobu. Sugestija: U večernjim satima prijaće vam izlazak kao podsticaj za dobro raspoloženje.
 
VAGA
Pokušavate da impresionirate okolinu svojim prepoznatljivim šarmom i različitim sposobnostima. Ipak, sve što činite podsjeća na klasično preuveličavanje. Ne uspijevate da odredite svoje mjesto ili ulogu u poslovnim pregovorima. Nema razloga da kritikujete blisku osobu, bolje je da ozbiljnije analizirate svoje ponašanje kao i propuste koje ste učinili. Sugestija: Važno je da imate jaku motivaciju i dobru volju.
 
ŠKORPIJA
Iznenada umijete da zablistate u susretu sa saradnicima i da ponudite neko neočekivano dobro rješenje. Imate dobre ideje i stalo vam je da ostvarite zajedničke interese. Sposobnost dobrog prilagođavanja na različite uslove nužna je za poslovni uspjeh. Godi vam nečija pažnja, tako da upijate svaku riječ koju izgovara bliska osoba. Osmijeh zadovoljstva odaje vašu unutrašnju sreću. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.
 
STRIJELAC
Trenutni položaj Mjeseca utiče na vašu emotivnu osjetljivost ili na neke loše procjene u poslovno-finansijskoj saradnji. Budite razumni, trenutni neuspjeh treba da vas motiviše na dodatnu upornost ili na želju za prevazilaženjem ličnih slabosti. Nečija poruka može da se tumači na različite načine, a za vas je "istinito" prije svega ono što vam je drago da čujete. Sugestija: Važno je da što bolje uskladite svoje misli i osjećanja.
 
JARAC
Želite da promijenite poslovne okolnosti i ne obraćate pažnju na osobu koja vas zamara kritizerskom pričom. Ne možete svima da ugodite, ali sve što činite sa pozitivnom tendencijom ostavlja dobar utisak na vaše saradnike i saradnice. Oslobodite se od nekih "emotivnih kočnica" u skladu sa ličnim potrebama, pokažite dobru volju i upriličite neku omiljenu zabavu udvoje. Sugestija: Uživajte u lijepim stvarima, opustite se.
 
VODOLIJA
Ukoliko vas privlače izazovne ili nepoznate situacije, potrebno je da prihvatite i određeni stepen rizika u poslovnim pregovorima. Ponekad blic procjena umije da zavara, obratite pažnju na različite komentare i na vrijeme zatražite nečiji savjet. Susret sa jednom osobom za vas predstavlja "emotivni vrhunac", ali nažalost, taj vrhunac brže iščezava i prolazi nego što biste to željeli. Sugestija: Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.
 
RIBE
Ne uspijevate da predvidite nečiji odgovor na zadatu temu ili da uspostavite dobar odnos sa saradnicima. Nema razloga da se ponašate previše razmetljivo, već zatražite nečiju moralnu ili materijalnu podršku. Partner vješto ignoriše vaše ideje, pokušavate da shvatite značenje skrivenih motiva. Ponekad je teško sagledati kompletnu istinu i odgonetnuti nečije namjere. Sugestija: Prijaće vam dijetalna ishrana, konzumirajte više tečnosti.
 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.