Categories Dnevni horoskop

Vaš horoskop za dan: 11. 12. 2012.

OVAN
Poslovni dogovor vas obavezuje na strogo poštovanje zajedničkih pravila i na uvažavanje različitih afiniteta. Stalo vam je da pravilno postupate prema osobi koja ima pozitivnu ulogu u saradničkim odnosima. Ponekad svojim postupcima treba jasno pokazati kako umijete pravilno da razlikujete i uvažavate prave vrijednosti. Pokažite voljenoj osobi da iskreno cijenite sve ono što dobijate. Sugestija: Priuštite sebi neke lijepe »sitnice« kao dobar podsticaj.
 
BIK
Neko pokušava da vas podstakne na drugačiji način razmišljanja ili da proširi vaše saznajne vidike u različitim pravcima. Iskustvo koje stičete u poslovnoj saradnji pokazaće se od velike koristi ne samo trenutno, već i u daljoj perspektivi. Draga osoba dobro prepoznaje vaše namjere, bez obzira na dobru pozu ili emotivnu igru koju igrate. Ne možete prikrivati istinu duže nego što je to dozvoljeno. Sugestija: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.
 
BLIZANCI
Postoje različite situacije koje vas nepotrebno usporavaju. Teško vam je da ostvarite svoje namjere i ne želite da se pomirite sa prosječnim rezultatima. Trenutak je da korigujete svoju poslovnu taktiku i da zatražite nečiji savjet. Često mijenjate svoje emotivno raspoloženje, budite pažljiviji pred osobom koja detaljno analizira vaše ponašanje. Slobodno zatražite nečiju podršku koja vam je neophodna. Sugestija: Izbjegavajte situacije koje vas previše iscrpljuju.
 
RAK
Suviše subjektivno tumačite neke poslovne događaje i skloni ste čestim promjenama u mišljenju. Nema potrebe da optužujete druge za svoj neuspjeh ili za propuštenu priliku. Posmatrajte situaciju više u duhu optimističkih prognoza. Voljena osoba očekuje da doslovno ispoštujete neki zajednički dogovor i nema previše razumijevanja za vaše izgovore. Uložite dodatni napor. Sugestija: Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.
 
LAV
Očekujete pozitivan odgovor u rješavanju nekih spornih situacija. Važno je da procijenite najbolji trenutak za poslovnu akciju i da sačuvate prisebnost duha. Ponekad se treba uklopiti u mišljenje većine, bez suvišnih komentara. Jasno vam je da ne možete lako da promijenite nečije mišljenje ili odluku u privatnom životu. Nema potrebe da izgovarate »teške riječi« pred voljenom osobom. Sugestija: Prijaće vam neka omiljena zabava, kao recept za dobro raspoloženje.
 
DJEVICA
Dobro osmišljene ideje prolaze zapaženo na različitim stranama. Nalazite se u kreativnoj fazi i pred važnim poslovnim odlukama. Novi uspjeh može da unaprijedi vaš poslovni, društveni ili privatni status. Potrudite se da vaš lični uspjeh ili emotivna sreća potraju što duže. Svoju pažnju i emocije posvetite osobi za koju vas vezuju slični afiniteti, kako biste podijelili svoju radost sa drugima. Sugestija: Nalazite se sjajnoj psihofizičkoj formi.
 
VAGA
Stalo vam je da se izborite za bolji plasman na poslovnoj sceni ili za svoje mjesto u krugu uticajnih saradnika/saradnica. Zbog velikih ambicija zanemarili ste neke propratne događaje koji imaju važno značenje za vaše saradnike/ce. Voljena osoba vam postavlja neka logična pitanja, ali vi djelujete neubjedljivo u svojim odgovorima. Možda suviše priželjkujete da se ostvari samo ono što je vama milo. Sugestija: Uspostavite bolju ravnotežu između svojih želja i mogućnosti.
 
ŠKORPIJA
Skrenuli ste pažnju na sebe, ali to činite u nekom pogrešnom trenutku. Ipak, nemojte dozvoliti da vas uhvati panika. Važno je da sačuvate prisebnost duha i da korigujete svoj propust. Razmislite kome treba da se obratite za podršku. Svijet oko vas izgleda mnogo bolje ili ljepše kada se nalazite u pozitivnom okruženju i uz blisku osobu. Ugodite svojoj porodici i osjetićete iskrenu radost. Sugestija: Nema potrebe da se suviše opterećujete »teškim mislima«.
 
STRIJELAC
Potrebno je da se prilagodite na nove uslove rada. Pokažite da imate dovoljno interesovanja da prihvatite različite uslove i savremenije ideje. Kreativnost koju izražavaju vaši saradnici/e treba upotrijebiti na praktičan način. Umijete za zablistate u punom sjaju i da ostavite veliki utisak na osobu koja vam se dopada. Djelujete samouvjereno, što se pozitivno odražava na vašu porodicu i partnera. Sugestija: Podstičite kod sebe romantičnost i plemenitost, što će uticati na vaše dobro raspoloženje.
 
JARAC
Pokušavate da preduhitrite nečiju namjeru i da pravilno zaštitite svoje poslovne interese. Potrebna vam je dobra koncentracija i moć opažanja u različitim situacijama. Oslonite se na svoje iskustvo. Ukoliko osjećate emotivnu rezignaciju, razmislite u čemu ste pogriješili prema bliskoj osobi. Niko nije »bezgrešan«, tako se ni od vas ne očekuje uvijek savršena uloga ili da ste bez mane. Sugestija: Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.
 
VODOLIJA
Nema potrebe da se previše vezujete za nečije mišljenje ili ulogu u poslovnoj saradnji. Većinu obaveza možete da završite samostalno i bez dodatnog uticaja sa strane. Sve se svodi na pravilnu poslovnu organizaciju i dobru volju. Nemojte dozvoliti partneru da se previše udaljava od nekih zajedničkih tema. Insistirajte na svojim emotivnim potrebama da biste dobili povratnu reakciju. Sugestija: Više uživajte u lijepim stvarima, opustite se.
 
RIBE
Taktika koju sprovodite donosi pozitivne rezultate, ali ne i nečiju naklonost. Postoji granica do koje možete da se suprotstavite nečijem uticaju ili volji. Bez obzira na trenutni uspjeh, stvari posmatrajte u dužoj perspektivi. Privlače vas emotivne situacije koje djeluju suviše komplikovano ili izazovno. Na kraju sve može biti i dobro ako umijete da se zaustavite u nekom »kritičnom trenutku«. Sugestija: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu i da uskladite svoje misli i osjećanja.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *