Categories Dnevni horoskop

Vaš horoskop za dan: 13. 12. 2012.

OVAN
Ukoliko vas neko opterećuje dodatnim zahtjevima, promijenite svoje početne kriterijume i podsjetite saradnike i saradnice na pravila o lijepom ponašanju. Nemojte dozvoliti da se o vama šire neki »loši glasovi« i da vas neko sputava. Djelujete pomalo uznemireno zbog novih događaja u privatnom životu. Bolje je da stišavate svoje uzavrele strasti, nego da se uplićete u novu raspravu sa voljenom osobom. Sugestija: Izbjegavajte dodatni napor i neke stresne situacije.
 
BIK
Djelujete vrlo zahtjevno i postavljate suviše stroge poslovne kriterijume. Razmišljate o stvarima koje su vam nedostupne. Pažljivije analizirajte osobe s kojim sarađujete. Svako od vas ima svoj stil izražavanja ili način interpretacije događaja. Prema voljenoj osobi budite dovoljno iskreni i pažljivi, uvijek kada se nalazite u nekoj većoj dilemi postupite po svojoj savjesti. Na kraju, dobro se dobrim vraća. Sugestija: Osjetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora.
 
BLIZANCI
Prednost dajete nekim tajanstvenim ili neobičnim situacijama, koje ostaju »skrivene« pred radoznalim pogledima. Određena doza mističnosti može da vam donese dodatnu neprijatnost ili komplikaciju u saradničkim krugovima. Važno je da odredite što jasniju granicu između pristojnog ponašanja pred bliskom osobom i svojih pomalo avanturističkih pobuda koje povremeno osjećate. Sugestija: Izbjegavajte ishitrene reakcije i brzopletost.
 
RAK
Dogovor koji imate sa jednom osobom ne obećava mnogo, ali vi i dalje uporno odbijate pomisao o prekidu saradnje. Nedostaje vam bolji smisao za praktičnu procjenu vrijednosti i trpite izvjesni neuspjeh zbog neusklađenih poslovnih termina. Djelujete zabrinuto zbog novih događaja. Emotivne situacije iznenada postaju vrlo komplikovane kada se posmatraju ili tumače iz nečije perspektive. Sugestija: Prijaće vam izlazak ili boravak u prirodi.
 
LAV
Djelujete samouvjereno i vrlo zahtjevno. Nečije prisustvo na vas djeluje podsticajno, jer otvara nove ili šire mogućnosti za poslovnu saradnju. Orijentisani ste ka perspektivnim ciljevima i imate jasne stavove. Nema razloga da se zanosite velikim emotivnim očekivanjima. Nemojte ucjenjivati voljenu osobu ako događaji ne idu u željenom pravcu. Pokažite da imate više razumijevanja i tolerancije. Sugestija: Važno je da pravilno usmjeravate svoju kreativnu energiju.
 
DJEVICA
Neko vas podstiče na pozitivno raspoloženje i na aktivniju ulogu u poslovnoj saradnji. Dobre smjernice uvijek vode ka nekom praktičnom rješenju i poslovnom uspjehu. Obratite pažnju na različite detalje i korisne sugestije. Potrebna vam je veća doza odlučnosti i emotivnog samopouzdanja u susretima. Nema razloga da se opterećujete pogrešnim slutnjama i da sumnjate u nečija obećanja. Sugestija: Prijaće vam neka dodatna aktivnost.
 
VAGA
Djelujete samouvjereno u različitim situacijama i spremni ste da ozvaničite svoje poslovne stavove. Nečiji komentari predstavljaju pozitivan predznak, stoga nastavite u započetom stilu. Pokažite odlučnost i odgovornost. Ukoliko vam je stalo do dobre zabave, budite dovoljno maštoviti i pokrenite inicijativu u društvu bliske osobe. Zajedno osmislite neke vrlo romantične trenutke. Sugestija: Prijaće vam zabavni sadržaji, kao recept za dobro raspoloženje.
 
ŠKORPIJA
Potrebni su vam pouzdani saradnici ili osoba koja u potpunosti uvažava vaše kreativne ideje. Tek kada pravilno uskladite svoje poslovne afinitete, možete da ostvarite i zajednički pomak. Situacije kojima pridajete posebnu pažnju ne prolaze na isti način ili dovoljno zapaženo kod voljene osobe. Različito doživljavate i vrednujete nove događaje. Svako vidi ono što mu se najviše dopada. Sugestija: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju, posvetite pažnju duhovnim sadržajima.
 
STRIJELAC
Ukoliko se upoređujete sa svojom okolinom, vaša velika prednost je u tome što izbjegavate poslovni kliše i stereotipno ponašanje. Imate mnogo interesantnije ideje nego rješenja koja nude vaši saradnici i saradnice. U privatnom životu, potrebno je da se pridržavate nekih provjerenih standarda koji vam prijaju. Posvetite pažnju osobi koja odgovara vašem emotivnom raspoloženju i senzibilitetu. Sugestija: Važno je da uljepšate svoje raspoloženje.
 
JARAC
Primjećujete da neko ima pomalo negativan uticaj u poslovnim krugovima. Nema potrebe da učestvujete u novoj raspravi o poslovnim ciljevima, među saradnicima i saradnicama uvijek postoje različite interesne sfere ili opredjeljenja. Ne želite emotivnu utjehu, ali nečije ponašanje vas sve više podsjeća na neku dobru i unaprijed »izrežiranu predstavu« u kojoj vam se dodjeljuje »sporedna uloga«. Promijenite tu poziciju. Sugestija: Prijaće vam psihofizička relaksacija i aktivan odmor.
 
VODOLIJA
Ukoliko imate dovoljno mudrosti, obratite pažnju na različite korisne informacije o nekim novim poslovnim prilikama. Izbjegavajte situacije koje prevazilaze vaše znanje ili praktično iskustvo. Sa izvjesnom rezervom prihvatite nečija lako izgovorena obećanja ili laskave komplimente koje dobijate. Pažljivije analizirajte nove događaje u privatnom životu sa različitih aspekata važnosti. Sugestija: Prijaće vam zdraviji režim ishrane, unosite više vitamina.
 
RIBE
Dobijate različite povlastice, tako da uz planirane obaveze djelujete uspješno i u nekim alternativnim situacijama. Preciznost i snalažljivost u komunikaciji pomažu vam da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Ne možete mjeriti nečije zasluge samo na osnovu ličnih kriterijuma koje imate. Obavezno obratite pažnju na razne komentare i »sitnice« koje upotpunjuju utisak o jednoj dragoj osobi. Sugestija: Važno je da pravilno uskladite svoje želje i mogućnosti.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *