Vaš horoskop za dan: 18.10.2012.

by | 18 Oktobra, 2012
OVAN
Opterećeni ste različitim obavezama, ali okolina očekuje da rješavate pitanja od zajedničkog interesa i da djelujete dovoljno efikasno. Potrebno je da podvučete jasnu crtu, jer nemate dovoljno energije da se angažujete na paralelnim stranama. Imate utisak da voljena osoba ne razumije vaše namjere. Svako od vas je »priča za sebe«, ali sa tajanstvenim uvodom i neobičnim ponašanjem. Sugestija: Povjeravanje i razgovor imaju pozitivan uticaj na vaše psihičko stanje.
 
BIK
Ne vjerujete u nečija ponovljena obećanja, stoga tražite ubjedljive dokaze ili dodatnu garanciju za poslovni dogovor. Budite promišljeniji pred saradnicima. Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema osobi koja ima dobre namjere. Partner/ica ne može da vam dočara sve ono što biste željeli da čujete ili vidite. Nažalost, ostajete uskraćeni za različite potrebe koje priželjkujete. Sugestija: Večernje sate planirajte da provedete u interesantnom društvu i u opuštenoj atmosferi.
 
BLIZANCI
Ukoliko vam je teško da ostvarite svoje poslovne namjere nemojte očekivati nemoguće rješenje, već zatražite nečije dodatno razumijevanje. Nema razloga da prikrivate istinu o stvarima koje postaju očigledne. Potrebna vam je podrška voljene osobe u različitim situacijama. Nečija pitanja u vama sve češće podstiču emotivnu nelagodnost ili loš predosjećaj. Izbjegavajte neumjerenost. Sugestija: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.
 
RAK
Bez obzira na vašu snalažljivost u poslovnim susretima, postoje stvari koje se ne uklapaju u vašu početnu procjenu. Potrebno je da korigujete svoje prvobitne stavove u dogovoru sa bliskim saradnicima i saradnicama. Suviše brinete bez razloga, partner/ica trenutno ne želi da vam povjerava svoje misli ili neke planove. Budite dovoljno strpljivi i taktični, prije ili kasnije shvatićete na koji način možete da riješite problem koji imate. Sugestija: Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.
 
LAV
Važno je da ispoštujete zajedničke dogovore i da ostanete dosljedni u svojim izjavama. Nema potrebe da činite nove prekršaje koji mogu da vas kompromituju u saradničkim krugovima ili kod prijatelja. Partner/ica insistira na nekim zajedničkim promjenama, morate imati dovoljno razumijevanja. Nepotrebno se opterećujete emotivnim sumnjama, jasno vam je da ne možete promijeniti nečiju odluku. Sugestija: Prijaće vam šetnja i boravak u prirodi.
 
DJEVICA
Ukoliko previše vjerujete u nečiju priču, očekuje vas nova zamka ili poslovno-finansijski promašaj. Sačuvajte dodatnu mjeru opreza u nepoznatim situacijama, budite umjereniji u očekivanjima prema svojoj okolini. Stalo vam je da riješite nesporazum koji imate u odnosu sa voljenom osobom, ali pribojavate se od novih komplikacija. Ne budite suviše strogi prema partneru odnosno partnerici. Sugestija: Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju.
 
VAGA
Nalazite se pred novim poslovno-finansijskim izazovom i neko vas ohrabruje da prihvatite određeni rizik. Dobro procijenite svoje mogućnosti u odnosu na realne uslove, ponekad velike želje ne mogu da se ostvare na lak način. Priželjkujete više interesantnih događaja u svom ljubavnom životu i vrlo smišljeno kreirate određene situacije u nečijem društvu. Imate dobre namjere. Sugestija: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.
 
ŠKORPIJA
Zainteresovani ste za nečiju poslovnu ponudu ili za kombinaciju koja obećava dvostruki dobitak, stoga djelujete užurbano pred saradnicima i saradnicama. Prije nego što donesete konačnu odluku, saslušajte nečiju priču i prihvatite koristan savjet. Pridajete preveliko značenje nekim novim emotivnim događajima, ali stvari mogu da se posmatraju i na drugačiji način. Razgovarajte iskreno sa voljenom osobom. Sugestija: Sačuvajte prisebnost duha i optimističko raspoloženje.
 
STRIJELAC
Nema razloga da donosite važne odluke u afektu ili na osnovu prvog impulsa. Neko od saradnika i saradnica pažljivo analizira vaše ponašanje i donosi ocjenu o vašim postupcima ili rezultatima. Prihvatite dvosmjerni saradnički odnos, ali ne po svaku cijenu. Potrudite se da uljepšate nečije raspoloženje ili da obradujete voljenu osobu na neobičan način. Budite dovoljno maštoviti u idejama i odlučni svojim u namjerama. Sugestija: Obratite pažnju na bolju zdravstvenu preventivu.
 
JARAC
Vaši saradnici i saradnice imaju dobru poslovnu strategiju, stoga prihvatite nove ideje ili savremenija rješenja koja vode ka boljim praktičnim rezultatima. Potrebno je da osjetite sigurnost prije nego što prihvatite nečiju ponudu. Zanemarili ste nečija osjećanja, glas savjesti vas podsjeća na izvinjenje. Razmislite na koji način treba da se iskupite pred voljenom osobom za neke nehotične propuste koje ste učinili. Sugestija: Važno je da pravilno uskladite svoje misli i osjećanja.
 
VODOLIJA
Ukoliko nemate dovoljno interesovanja da se dodatno angažujete u nekim poslovnim situacijama, budite iskreni i nemojte davati lagodna obećanja. Važno je da korektno ispunite svoj dio obaveza. Bez obzira na popularnost koju uživate kod suprotnog pola, izbjegavajte avanturu ili koketiranje sa jednom izazovnom osobom. Pokajaćete se ako precijenite svoje mogućnosti ili neka ograničenja. Sugestija: Pretjerana doza hrabrosti može i da vam naškodi.
 
RIBE
Ponekad sve djeluje relativno ili neobično. Stoga, nemojte donositi zaključak na osnovu prvog utiska ili bez prethodne konsultacije sa bliskim saradnicima i saradnicama. Poslovne prilike izgledaju drugačije kada se posmatraju s različitih aspekata. Važno je da pravilno i iskreno odgovorite na nečija pitanja. Očekuje vas sjajno raspoloženje u društvu voljene osobe. Uživajte u svemu onome što imate. Sugestija: Usmjerite svoje misli u pozitivnom pravcu, opustite se.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.