Categories Dnevni horoskop

Vaš horoskop za dan: 2. 7. 2012.

OVAN
Okolina pozitivno reaguje na vaše ideje i neko vas podstiče na aktivnu ulogu ili na dodatno stvaralaštvo. Važno je da ne ističete svoje poslovne ideje bez dobrog povoda. Sačuvajte poslovne interese i dobar saradnički odnos. Ponekad u ljubavnom odnosu priželjkujete više nego što je moguće dobiti, ali nema razloga da se žalite na voljenu osobu. Prihvatite sve ono što dobijate. Sugestija: Obratite pažnju na svoje snove.
 
BIK
Zapetljali ste se u različite situacije koje prevazilaze vaše znanje ili praktično iskustvo. Najbolje je da se distancirate od svega što može da vam prouzrokuje novu neprijatnost. Izbjegavajte suvišne eksperimente i improvizaciju. Potrebno je da prihvatite istinu ili drugu stranu medalje koja vam se manje dopada. Nema razloga da odlažete susret sa jednom osobom ili ono što je neizbježno. Sugestija: Osjetićete psihološko olakšanje, nakon iskrenog razgovora i povjeravanja.
 
BLIZANCI
Razočarani ste nečijim ponašanjem i to vam daje za pravo da preispitate zajednički dogovor ili svoju ulogu u poslovnoj saradnji. Nema razloga da donosite ishitrene odluke, sačuvajte prisebnost duha i svoju poslovnu poziciju. Postoji dobar povod da prihvatite nečiji poziv za susret ili izlazak koji će vam prijati. Potrudite se da obradujete voljenu osobu u duhu nekih neobičnih ideja. Sugestija: Usmjerite svoje misli u pozitivnom pravcu.
 
RAK
Neko vas indirektno opominje da promijenite svoje ponašanje, ali vi ne pridajete poseban značaj osobi za koju vas ne vezuju zajednički poslovni interesi. Imate pogrešan stav o nekim saradnicima/ama i delikatnim temama. Pažljivije razmislite o nečijim riječima koje djeluju vrlo dobronamjerno. Nema potrebe da birate pogrešnu ulogu ili da provocirate svog partnera/icu na nove rivalske odnose. Sugestija: Izbjegavajte suvišne obaveze ili neke stresne situacije.
 
LAV
Imate dobre ideje i realnu procjenu, ali ne dobijate dovoljno očekivanu podršku u krugu saradnika/ca. Neko postavlja pogrešna pitanja ili ima drugačije poslovne interese. Nemojte dozvoliti da u vama prevlada želja za dominacijom. Stalo vam je da shvatite nečije emotivne namjere, ali postoje različiti signali koji vas zbunjuju i ostavljaju neobičan utisak koji ne možete lako da protumačite. Sugestija: Prijaće vam izlazak ili neki vid sportske aktivnosti.
 
DJEVICA
Velika upornost u ovom trenutku ne donosi u potpunosti pozitivan efekat u susretu sa saradnicima/ama, stoga promijenite svoju prvobitnu taktiku. Potrebno je da dokažete svoje namjere, ali i da sačuvate dobar poslovni odnos. Pogrešno procjenjujete nečije ponašanje i ulogu. Ne možete lako da ubijedite voljenu osobu da promijeni svoje mišljenje ili odluku o nekim zajedničkim planovima koje imate. Sugestija: Važno je da se rasteretite nekih suvišnih briga.
 
VAGA
Potrebna vam je ogromna energija i nečija podrška kako biste na vrijeme završili sve planirane obaveze. Nalazite se u dobroj prilici da povlačite neke paralelne poteze, stoga budite promišljeni pri izboru novih poslovnih tema ili ciljeva. Postavljate suvišna pitanja bliskoj osobi i na takav način samo indirektno podstičete novu sumnju. Nema razloga za dodatnu zabrinutost koju osjećate. Sugestija: Obratite pažnju na svoje zdravstvene mogućnosti.
 
ŠKORPIJA
Neko potvrđuje vaša očekivanja u poslovnoj saradnji. Ipak, ne budite suviše lakomisleni pred različitim saradnicima/ama, jer nečije riječi ne predstavljaju dovoljnu garanciju za duži period. Važno je da sačuvate prisebnost duha u odlučujućem momentu. Djelujete zavodljivo i privlačno na svoju okolinu. Sreća je na vašoj strani sve dok postoji zajednička želja da sačuvate emotivnu bliskost. Sugestija: Potrebno je da pravilno uskladite svoje želje i mogućnosti, izbjegavajte pretjerivanje.
 
STRIJELAC
Stalo vam je da razriješite nove nesporazume, ali nemate dovoljno povjerenja u određene saradnike/ce. Ponekad istina i pravda stižu sa izvjesnim zakašnjenjem, nema razloga da gubite vjeru u lični uspjeh. Upotrijebite svoje zavodničke manire i nemojte dozvoliti da vas neko indirektno drži u svojoj sjenci. Pokažite da imate jaku volju i neke skrivene adute onda kada je to najpotrebnije. Sugestija: Važno je da pravilno usmjeravate svoju kreativnu energiju.
 
JARAC
Pokušavate da nametnete svoj uticaj u društvu saradnika/ca. Međutim, postoje neke situacije koje kao da prevazilaze vaše profesionalno iskustvo. Ukoliko dobijate »loš signal«, važno je da se povučete u stranu i da sačekate bolju priliku. Raduje vas nečije ponašanje i iskreni gest pažnje koji vam se upućuje. Partner/ica umije da vas oraspoloži na pravi način ili da vas rastereti od suvišnih briga. Sugestija: Prijaće vam vitaminska ili dijetalna ishrana.
 
VODOLIJA
Dopadaju vam se nečije poslovne ideje, ali još uvijek niste sigurni u konačan ishod. Smišljeno odlažete trenutak za zvanično izjašnjavanje pred saradnicima/ama i ostavljate otvorenu mogućnost za dodatnu provjeru. Nema razloga da sumnjate u nečije emotivne namjere zato što vam nedostaju sve informacije. Nemojte potiskivati svoja osjećanja u društvu osobe koju dobro poznajete. Sugestija: Posvetite pažnju vedrim sadržajima, opustite se.
 
RIBE
Saradnici/e djeluju pozitivno na vaše raspoloženje, imate dovoljno energije da se angažujete na različitim stranama. Osjećaj poslovne afirmacije i uspjeha treba dodatno da vas motiviše na akciju i pozitivne promjene u privatnom životu. Ukoliko ste slobodni, planirajate ljubavni susret ili neki izlazak u društvu. Prijaće vam romantična zabava udvoje. Uživajte u lijepim stvarima. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *