Categories Horoskop

Horoskop otkriva kako bi trebalo da izgleda vaše idealno vjenčanje

Ljubitelji astrologije vjeruju da je sve zapisano u zvijezdama. Prema njima, horoskop otkriva koji su znakovi nekompatibilni, koliko ste romantični, ko se prema svom partneru ponaša kao prema djetetu, pa čak i šta vaš partner želi dobiti na poklon za Dan zaljubljenih.

Zato ne čudi što vjeruju i da vaš horoskopski znak može otkriti kako bi trebalo da izgleda idealno vjenčanje.

Ovan

Mladenka rođena u ovom znaku želi tog dana izgledati i ponašati se poput prave princeze pa zato najradije odabire posebnu lokaciju i trudi se da njeno vjenčanje nalikuje onom iz bajke. Obilje cvijeća i dekoracija, upečatljiva vjenčanica i srcedrapajući govori – sve to možete očekivati na njenom vjenčanju.

Bik

Kada bi trebali odabrati hoće li na svoje vjenčanje pozvati prijatelje ili rodbinu, pripadnici ovog znaka bi uvijek pozvali rodbinu. Čak i ako inače nisu s njima bliski. Naime, za njih je brak svetinja i kada su vjenčanja u pitanju, poštuju samo tradiciju. Njihovo vjenčanje vjerovatno neće biti zapamćeno kao nezaboravan party, ali obilježiće ga romantika.

Blizanci

Blizanci su često oni koji se na brak odlučuju preko noći i uprkos nedostatku vremena za pomnu organizaciju, njihovo vjenčanje pamtićete kao jedno od najzabavnijih. Ples do zore jedino je što je njima potrebno za sreću.

Rak

Najveći emotivci među horoskopskim znakovima potrudiće se da njihovo vjenčanje bude iznimno romantično, a neće se buniti ni ako ga obilježi velika količina suza radosnica.

Lav

U maniri holivudskih zvijezda lavovi će rado i posljednji novac dati za pripremanje proslave o kojoj će se još dugo pričati. Njima je luksuz drugo ime pa se nemojte iznenaditi ako odaberu najrazvikanije (i najskuplje) mjesto u gradu za proslavu svog vjenčanja.

Djevica

Djevice vole imati sve pod kontrolom pa za njih organizatori vjenčanja ne dolaze u obzir. Ipak, to ne znači da sve neće biti besprijekorno. Teže jednostavnosti, ali ne odmiču se daleko od tradicije. No u dubini duše maštaju o proslavi na plaži, što vam vjerovatno nikada neće priznati.

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *