Categories Horoskop

Horoskop otkriva kako bi trebalo da izgleda vaše idealno vjenčanje

Vaga

Organizacija njihovog vjenčanja trajaće beskonačno dugo, a nemojte se iznenaditi ako se mladenka nekoliko puta predomisli oko vjenčanice ili boje cvijeća. No sve to će rezultirati savršenim danom kojeg će se i oni i uzvanici rado prisjećati.

Škorpija

Nemojte se iznenaditi ako pripadnici ovog znaka pobjegnu negdje daleko kako bi u maksimalnoj privatnosti razmijenili zavjete s partnerom. Oni ne vole nametnuta pravila, stroge ceremonije ni druženje s ljudima koji im nisu pretjerano dragi.

Strijelac

Strijelci su još jedan od znakova koji ne pati za glamuroznom proslavom na kojoj će se pojaviti nekoliko stotina uzvanika. Rođeni su avanturisti pa uvijek biraju nešto drugačije i neviđeno. Ako se i odluče organizovati proslavu, na nju će biti pozvan samo uži krug ljudi, a nemojte se iznenaditi ni ako je organiziraju na nekakvom zabačenom ranču.

Jarac

Pripadnici ovog znaka pomno prate događanja u svijetu trendova pa će i prije zaruka imati jasnu viziju vlastitog vjenčanja. Iako će paziti na budžet, na jedan od njihovih najvažnijih dana u životu ničeg neće nedostajati i neće izgledati nimalo skromno.

Vodolija

Vodolije ne žele biti robovi pravila, a njihovo vjenčanje će biti jedno od najopuštenijih na kojima ćete prisustvovati. Mladoženja bi se vrlo lako mogao pojaviti u jeansu i otkačenoj košulji, a ako je mladenka rođena u ovom znaku, nikome neće biti čudno ako i ona odabere istu kombinaciju.

Ribe

One maštaju o filmskom vjenčanju, ali ih u realizaciji najčešće sabotira njihov budžet. Ipak, sve će učiniti da se što više približe nevjerovatno romantičnom vjenčanju na kojem će njihove emocije biti u prvom planu.

Izvor: index.hr/rouge

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *