Categories Horoskop

Ljubavni horoskop za februar 2019!

Saznajte šta vas očekuje na emotivnom planu tokom najkraćeg mjeseca u godini. Možda vam se čini da je dana premalo, ali će dešavanja biti na pretek. Nekome donose lijepe i uzbudljive događaje, a nekome trzavice, dileme, pa čak i razmišljanja o definitivnom rastanku sa partnerom.

Otkrijte u kojoj mjeri će zvijezde biti naklonjene vašem znaku u narednom periodu.

Ovan

Februar za sve pripadnike znaka Ovan počeće burno, sa gomilom obaveza. Stoga, teško da ćete imati vremena za voljenu osobu, pa vam je potrebno razumijevanje sa njene strane. Ipak, u drugoj polovini mjeseca, imaćete više vremena za ljubav, ali i za porodicu. Bilo bi dobro da organizujete neko kraće putovanje, kako bi bili sami sa njom, i kako bi joj se posvetili. Ako se vaš partner osjeća zapostavljeno, pokušajte da razgovarate sa njim, i objasnite situaciju, kao i činjenicu da se vaša osjećanja nisu promijenila. Biće vam potrebno mnogo energije da izbalansirate sve, ali ako uložite određeni trud, isplatiće se.

Bik

U mjesecu koji je pred vama, imaćete manjak strpljenja prema voljenoj osobi, jer ćete biti fokusirani na posao. Ipak, važno je da budete otvoreni prema partneru i da razgovarate o svemu, jer vam upravo voljena osoba može pomoći da prevaziđete probleme koje imate, nedostatak vremena i frustriranost. Malo je potrebno za dobru organizaciju i biće vremena za sve. Slobodni Bikovi sada ne žele nikog kraj sebe u nekoj ozbiljnoj priči. Malo flerta i avanture su dobrodošli, ali sve preko toga vas umara i prosto nemate motiva. To je možda zbog toga što još niste upoznali pravu osobu, ali ima vremena, ide proljeće i biće vremena za zaljubljivanje.

Blizanci

Ljubav vam u februaru neće ići od ruke. U posljednje vrijeme imate osjećaj da vam sreća izmiče, da se vezujete za pogrešne ljude i da nikako nemate uspjeha. Ono što vam je potrebno jeste strpljenje i dok se nešto lijepo ne desi, probajte da se okrenete sebi i samorazvoju. Vrijeme koje sada imate dragocjeno je, posvetite se sebi i negovanju svoje ličnosti. Zauzeti Blizanci moraće mnogo truda da ulože kako bi održali svoju vezu. Osjećate nemir i niste previše sretni pored partnera, ali možda je bolje da ipak sačekate, kako bi bili sigurni u svaku odluku koju donesete, pa makar to bio i prekid veze.

Rak

Februar Rakovima koji su u vezi donosi turbulencije, koje će se svakako izgladiti u drugoj polovini mjeseca. Na početku mjeseca partner će izraziti nezadovoljstvo zbog vašeg zanemarivanja. Osjetićete i sami da niste tu za partnera onoliko koliko bi trebalo i shvatićete da je krivica vaša. Sreća pa će se energija promijeniti i stvari će se među vama promijeniti. Kraj mjeseca donosi romantične momente i buđenje strasti. Ako ste slobodni, očekuje vas velika mogućnost za ulazak u ozbiljnu priču sredinom mjeseca i zanimljiva osoba na koju treba da obratite pažnju.

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *