Categories Horoskop

Ljubavni horoskop za jesen 2019. godine

Najvažniji aspekti u septembru 2019. godine – biće pun mjesec u znaku Riba, ulazak Merkura i Venere u znak Vage i direktno kretanje Saturna.

Početak jeseni obilježiće ulazak Sunca u znak Vage, koji će kasnije pratiti mladi Mjesec. U oktobru se očekuje da ćemo direktno pratiti Pluton, Merkur i Veneru koji ulaze u Škorpiju i pun Mjesec u Ovnu.

U nastavku otkrivamo šta očekuje horoskopske znake na polju ljubavi ove jeseni!

Ovan

Oni koji su sami, ove jeseni će još biti u potrazi za ljubavlju. Svi Ovnovi će imati poteškoća u pronalaženju partnera. Oni koji su u vezi nastojaće da poboljšaju svoj emotivni život.

Bik

Tokom jeseni Bikovi će snositi posljedice ljetnjih avantura, pokušavajući da ih ostave iza sebe. Neki će uspeti, dok će drugi pretvoriti ljetnu avanturu u ozbiljnu aferu.

Blizanci

Na jesen će Blizanci biti spremni za nove početke. To se uglavnom odnosi na one koji godinama izbjegavaju ozbiljne veze ili brak. Sada će biti spremni za takve korake.

Rak

Oni Rakovi koji su u vezi ili se vjenčavaju ove jeseni imaće poprilično otežan put. Odnos sa partnerom biće testiran, a oboje će često biti tvrdoglavi i uporni i zahtjevati međusobne kompromise. Za Rakove koji nisu u vezi situacija će biti drugačija. Oni će stalno upoznavati nova lica u svom životu i biće spremni za uživanje, istraživanje i zabavu kao nikada do sada.

Lav

Dolaskom jeseni postoji još jedna “doza” tame koja je povezana sa njihovim ličnim poljem i poljem emotivnih i bračnih partnerstava. Ovo je posljednji put da se Lavovi zaista moraju boriti za svoju ljubavnu priču. Slobodni Lavovi u ovom periodu biće u svom standardnom raspoloženju, uživanju i slobodi.

Djevica

Tokom jeseni, ako se neki odnosi završe tokom prve polovine godine, sada se mogu obnoviti u ovom periodu. Za neke Djevice koje su u vezi doći će do prekida u tajnoj ljubavi.

Vaga

Kako stiže jesen, oni koji su sačuvali svoj brak ili vezu mogu biti mirni. Tolerancija je neophodna i znate kako da je uspostavite. Slobodne Vage će se predati strastima sve dok ih ne pogodi prošlost i osoba koja je ostavila trag na njihovom srcu. Ljubavne igre će početi ponovo.

Škorpija

Kako stiže jesen, sve će se vratiti na svoje mjesto. Sada znate šta ste. Ovo se odnosi na one koji su u braku ili u dugoj vezi. Što se tiče slobodnih, oni će u ovom periodu nekako lutati, malo vraćati u prošlost, malo aktivirati oko novih, mada će biti svjesni da sa njima mogu imati samo avanture.

Strijelac

Na jesen će se Strijelčevi suočiti sa problemima u ljubavi. Vjerovatno će neki od njih početkom jeseni konačno okončati vezu ili brak ili će njihov partner možda odlučiti da ne želi više ništa sa njima. Slobodni pripadnici znaka Strijelca biće okrenuti većem dijelu prošlosti, tako da postoji velika vjerovatnoća da će se ponovno pridružiti bivšem partneru.

Jarac

Ove jeseni će oni koji su u vezi imati priliku da stabilizuju situaciju sa voljenom osobom, ali to će biti prilično težak zadatak. Jarčevi koji nisu u vezi će većim dijelom uživati u ovom periodu. Neke veze iz prošlosti će se ponovo pojaviti, pa treba razmotriti da li ih je vrijedno podići iz pepela ili ne.

Vodolija

Jesen za Vodoliju je vrijeme za ispitivanje situacije, ali ni u ovom periodu to neće biti lako. Neke veze neće biti moguće sačuvati. S druge strane, oni koji su u dužim emotivnim vezama mogu otići u drugu krajnost i odlučiti da započnu brak neočekivano. Što se tiče slobodnih, neki će se odlučiti vratiti svom bivšem partneru, dok će drugi započeti nova ljubavna osvajanja.

Riba

Jesen donosi probleme svim Ribama koje su u bilo kakvoj zabranjenoj vezi, bilo da su slobodni ili ne. Neke će se dileme definitivno završiti i oni će odlučiti kome treba da posvete pažnju i ljubav.

Izvor: Ženski magazin

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *