Categories Horoskop

Najbolja mama – šta kaže horoskop?

Jeste li znali da čak i vaš horoskopski znak može da istakne najbolje kvalitete koje imate kao roditelj?

Kao roditelj morate osigurati utočište, hranu, ljubav i mogućnosti za rast. Težak je to posao i nije svako dobar u toj velikoj odgovornosti. Ali, prema horoskopu, neki se znakovi zodijaka čine malo kvalifikovanijim za majčinstvo od drugih.

Ovo su, prema horoskopu najbolje mame…

#1 Ribe

Ribe potstiču djecu na umjetnost i kreativnost. Djeca majke Ribe biće osjetljiva, maštovita i naučiće tretirati druge ljude s ljubaznošću i saosjećanjem. Mame Ribe pružiće ljubav, pomagaće drugima i pokazati svoj nezavisan duh.

Majka Riba možda ne zna kako naučiti svoju djecu da ostvare svoje snove, ali će im pružiti potpunu podršku dok oni pokušavaju sami shvatiti svoje snove.

#2 Ovan

Majke Ovnovi drže rasporede svoje djece prepune muzičkih lekcija, sporta, hobija, društvenih aktivnosti i kampova. U međuvremenu, mama Ovna i sama ima puni raspored. Želi da njena djeca budu avanturistička i da se ne srame isprobati nove stvari. Podstiče ih da se suoče sa svim izazovima i da se bore za ono u što vjeruju.

Ove mame ponekad mogu biti naporne svojoj djeci, ali više će slušati svoje dijete i stvarno čuti što ono želi ili ne želi učiniti.

#3 Blizanci

Mame blizanci mogu razgovarati o bilo čemu sa svojom djecom – one često imaju “razgovor”. One nemaju nikakve tajne koje skrivaju od svoje djece. Njihova djeca imaju sjajne komunikacijske vještine i vrlo su svjesna onoga što se događa u svijetu oko njih.

Jedna od stvari zbog koje je ova mama tako jedinstvena je njena sposobnost razumijevanja djece bez obzira na spol i njihovu dob. Blizanke takođe prave najbolje zabave za djecu.

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *