Categories Sedmični horoskop

Sedmični horoskop (18. jul – 24. jul)

Vaš horoskop za sedmicu 18. jul – 24. jul…

Foto: Guliver/Thinkstock
Foto: Guliver/Thinkstock

OVAN
Novi događaji na poslovnoj sceni dodatno komplikuju vaš saradnički ili statusni položaj. Neko od saradnika nastoji da ograniči vaše mogućnosti, tako da vas iznenada dovodi u neprijatnu situaciju. Nemojte dozvoliti da vas neko isprovocira na poslovno-finansijski rizik. Budite dovoljno uzdržani, ali i efikasni u svakom pogledu. U ljubavnom odnosu, partner uporno pokušava da vam nametne svoje ideje ili pravila ponašanja. Ne želite da se nalazite u nečijoj “sjenki”, ali ne vidite ni izlaz iz trenutne situacije. Ukoliko ste slobodni, očekuju vas zanimljivi susreti i neobično poznanstvo. Do ljubavne romanse se stiže kroz različite faze emotivnog zbližavanja.

BIK
Okolina na različite načine komentariše vaše poslovne ideje, stoga razmislite o nečijoj sugestiji i uticaju. Nove događaje treba da porocjenjujete iz različitih uglova, kako biste pravilno sagledali sve mogućnosti ili ograničenja koja vladaju na poslovnoj sceni. Zajednički dogovor predstavlja pozitivan pomak u rješavanju važnih poslovnih aspekata. Nedostaje vam podsticaj i topla emotivna faza, tako da preuveličavate svoje potrebe i pronalazite različite zamjerke. Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema voljenoj osobi. Slobodno izrazite svoja potisnuta osjećanja ili namjere u odnosu sa bliskom osobom. Učinite neki poseban gest pažnje u prilog zajedničkoj sreći.

BLIZANCI
Uspjeh je nemoguce ostvariti bez preciznih informacija i detaljnih priprema. Obratite pažnju na korisne sugestije, neko vas navodi na dobro rješenje i podstiče vašu angažovanost na različitim stranama. Potrudite se da ostvarite svoje ciljeve u skladu sa propisanim normama o uspješnom poslovanju, ispoštujte osnovni protokol. Djelujete zadovoljno u odnosu sa voljenom osobom, predosjećate “vrhunac” zajedničke sreće. Ukoliko ste slobodni, predstoji vam faza zaljubljivanja ili niz uzbudljivih susreta koji će uljepšati vaš svijet intime. Ne možete da ostanete ravnodušni na nečiju pojavu, podsticaj ili na “ljubavni uticaj”.

RAK
Nalazite se u krativnoj fazi, neprekidno smišljate nove ideje i podstičete svoju okolinu na dodatnu aktivnost. Stalo vam je da efikasno riješite niz pitanja, koja će vam obezbijediti dugoročniju saradnju ili novčani dobitak. Potrebna su vam široka ovlašćenja u poslovnom organizovanju i djelovanju, znate da procijenite dobru priliku i prave vrijednosti. Ne možete da isplanirate svaki detalj iz zajedničkog života sa bliskom osobom. Bez obzira na primjedbe koje povremeno dobijate, pokažite da vam je stalo do zajedničke sreće ili uzajamnog povjerenja. Ponekad i male stvari donose veliko emotivno zadovoljstvo, ako ih pravilno vrednujete i zajednički dijelite sa voljenom osobom.

LAV
Pokušavate da stvorite bolje uslove i da ostvarite svoje poslovne interese. Bez obzira na svoje praktične sposobnosti, ne možete uvijek da uskladite različita interesovanja i da ispunite nečija očekivanja. Potrebno je da formirate nove kriterijume, saradnici ponekad imaju nezamjenljivu ulogu u rješavanju poslovnih dilema. Neko vam daje dobar primjer. Preispitajte svoju ulogu u odnosu sa jednom bliskom osobom. Djelujete uznemireno, letargično ste raspoloženi i skloni pretjerivanju u izrazavanju svojih osjećanja ili potreba. Često reagujete impulsivno ili razdražljivo prema voljenoj osobi, nema razloga da dodatno komplikujete svoj ljubavni odnos.

DJEVICA
Preuzeli ste veliku odgovornost pred saradnicima, ali kada postoji sukob različitih uticaja i mišljenja nije lako pronaći zajednički interes. Potrebno je da podvučete crtu i da se opredijelite za novi model uspješne saradnje. Ne možete sve držati pod svojom kontrolom i ne treba da se dokazujete na nekim pogrešnim stranama. Primjećujete različite detalje u ljubavnom odnosu i smišljeno zatvarate oči pred stvarima koje vam se ne dopadaju, ali to je samo privremeno rješenje. Partner ima svoje prioritete, tako da ne obraća pažnju na vaše planove. Vi ste osoba koja ne pristaje na sporednu ulogu u zajedničkom odnosu, ne želite da trpite nečiju samovolju ili emotivne hirove.

VAGA
Stalo vam je da ubrzate poslovni dogovor, ali postoje iznenadne komplikacije ili problemi koji vas objektivno usporavaju. Neko od saradnika izbjegava da ispoštuje svoj dio obaveza, što uzrokuje dodatne probleme. Djelujete zabrinuto zbog novih informacija na poslovnoj sceni i ne želite da se pomirite sa prosječnim rezultatima. Skloni ste čestim promjenama u emotivnom raspoloženju, imate utisak da vas neko opterećuje sa svojim zahtjevima. Nema razloga da prigovarate voljenoj osobi zbog neispunjenih obećanja. Pokažite notu samokritičnosti, uzrok emotivnih nesporazuma se nalazi na obje strane. I sami nosite “dio krivice”. Iskrenost u odnosu sa partnerom donosi novo emotivno zbližavanje.

ŠKORPIJA
Pokušavate da unaprijedite različite uslove i poslovne mogućnosti, ali zamjerke koje upućujete svojim saradnicima ne donose željeni odjek. Osjećate psihološki pritisak u želji da stvari dobiju pravi smisao i značenje. Budite promišljeniji, prihvatite obaveze za koje postoje zajednički interesi. Uvijek postoji način da se ostvari dobar kompromis. Neko vas inspiriše na aktivniju ulogu u emotivnoj vezi. Nalazite se u prilici da promijenite svoj ljubavni život i da doživite neke nezaboravne ili čarobne trenutke u bliskom društvu. Upotrijebite svoje zavodničke manire, nemojte dozvoliti da vam nedostaju maštovitost, romantičnost i nježnost u društvu voljene osobe.

STRIJELAC
U poslovnim krugovima često vodite glavnu riječ i očekujete od drugih da dosljedno slijede vaše ideje. Znate da nametnete svoje mišljenje pred saradnicima i da ostvarite važnu ulogu u poslovnim pregovorima. Zainteresovani ste za savremenija rješenja i za profesionalno usavršavanje. Blic procjena mogućnosti i sposobnost dobre poslovne organizacije donosi novi uspjeh. Uživate u različitim emotivnim kontaktima ili susretima. Mnoge stvari postaju dostižne, tek kada svoje misli i osjećanja podijelite sa bliskom osobom. Osjećate veliki emotivni zanos i ne krijete svoje oduševljenje, godi vam ljubavni tretman koji dobijate u društvu voljene osobe.

JARAC
Djelujete uznemireno zbog nečije kritike i pokušavate da promijenite osnovne uslove u svom poslovnom okruženju. Ponekad nije lako ostvariti sve zamišljene ciljeve, ali vi ne odustajete lako pred različitim preprekama. Važno je da se pravilno ogranizujete, upotrijebite uspješnu formulu i nemojte dozvoliti da vas neko pretekne u namjerama koje imate. Nailazite na nečije emotivno nerazumijevanje. Između vas i voljene osobe provijavaju “varnice”, potrebno je da obnovite ljubavni dijalog i harmoničnu vezu. Ukoliko ste mladi ili slobodi, nečije interesovanje ili postupke tumačite na pogrešan način i u skladu sa svojim emotivnim potrebama.

VODOLIJA
Nalazite se u fazi kreativnog uspona, tako da djelujete snalažljivo i originalno u odnosu na svoju okolinu. Selektivno birate situacije u kojima možete da predstavite svoje profesionalne sposobnosti. Ipak, povremeno treba da prihvatite kompromisnu varijantu. Vaš zelja da dominirate na javnoj sceni ili u odnosu sa bližom okolinom, ima svoje dobre i loše strane. Nema razloga da zaboravite na osnovna mjerila vrijednosti ili na redoslijed stvari koje određuju vaš intimni život. U odnosu sa voljenom osobom sve postaje “bljedunjavo”, ako ne postoji uzajamna iskrenost. Potrebno je da osjetite zajednički impuls koji vas emotivno zbližava i dopunjava na različite načine.

RIBE
Pažljivije analizirajte svoje saradnike, kako biste pravilno razumjeli njihove poslovne motive ili interese. Nema razloga da se ponašate razmetljivo pred poslovnim partnerima, na takav nacin skrećete pažnju na sebe i dajete povod za različite komentare. Ispunjeni ste kreativnom energijom i promišljeno rješavate komplikovane situacije. Dobro odmjerite svoje ciljeve i ulogu koju imate. Razlikujete se po načinu razmišljanja i djelovanja u odnosu na voljenu osobu, ali to vam neće smetati da osjetite zajedničko zadovoljstvo. Ponekad “male emotivne varnice”, imaju snažan ili pozitivan uticaj. Vaš odnos sa bliskom osobom podsjeća na “ljubavnu igru”, koja djeluje inspirativno i zabavno.

IZVOR: ASTROLOOK.COM

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *