Categories Sedmični horoskop

Sedmični horoskop: Bikove ljubavne varnice vode ka novom zbližavanju, Lavovi bi trebalo da se opuste

Vaš horoskop za period 19. februar – 26. februar…

Ovan

Ako želite da budete zapaženi u poslovnim krugovima, onda morate da se osmislite svoj nastup i da se poslužite malim lukavstvom. Nije na odmet da pretjerujete u dozvoljenim granicama kako biste se razlikovali od drugih, ali i kako biste osvojili šire simpatije. Obradovaće vas nečija pažnja, posebno kada se ne nazire mogućnost pozitivnog obrta. U odnosu sa voljenom osobom dobro je da pronađete skladniju formulu, koja vodi ka boljem ljubavnom zbližavanju.

Bik

Stalo vam je da ostvarite nove kontakte u saradničkim krugovima i da se izborite za bolju poslovnu poziciju. Neko od saradnika ima važnu ulogu, ali i određene uslove koje vam postavlja. Preispitajte sve mogućnosti sa kojima raspolažete, prije nego što se opredelite za konačno rješenje. Nesuglasice koje vas prate u odnosu sa partnerom ne treba posebno da vas zabrinjavaju. Ponekad male “ljubavne varnice” djeluju vrlo posticajno i vode ka novom zbližavanju.

Blizanci

Pokušavate na način da odgovorite na razne izazove poslovne prirode i imate utisak da vam neko otežava kompletnu situaciju. Zatražite dobar savjet od osobe za koju vas vezuju poslovni i privatni interesi. Sada je povoljan trenutak da investirate u neke važne ciljeve. Ne krijete svoja emotivna očekivanja ili namjere pred partnerom, ali vam se čini da sve ide previše sporo. Možda bi trebalo da promijenite svoju ljubavnu taktiku. Sve može da se promijeni na bolje.

Rak

Pažljivo analizirate kompletnu situaciju na poslovnoj sceni, kako biste u pravom trenutku donijeli najbolje odluke ili rješenja. Emotivna inspiracija u vama pobuđuje neke vrlo neobične ideje, zračite pozitivnom energijom i znate da osvojite pažnju svoje okoline. Vaš partner se iskreno trudi da vas usreći na različite načine.

Nastavak na sljedećoj strani…

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *