Categories Sedmični horoskop

Sedmični horoskop: Pred Ovnovima poslovni problemi, Djevice ostvaruju izuzetne rezultate

Vaš horoskop za period 29. januar – 5. februar…

Ovan

U susretu sa saradnicima djelujete vrlo ambiciozno i neprekidno podstičete neki oblik zajedničke inicijative. Važno je da reagujete u pravom momentu kako biste sebi obezbijedili značajnu prednost u odnosu na potencijalne konkurente ili suprotstavljene osobe. Imate utisak da vas partner smišljeno drži u neizvjesnosti, što dodatno utiče na vašu emotivnu nesigurnost ili nervozu. Bolje je da se otvoreno suočite oko dilema, nego da podstičete uzajamne sumnje.

Bik

Nalazite se u fazi kreativnog uspona i stalo vam je da unaprijedite svoj poslovni položaj. Važno je da se opredijelite za savremenije ideje u načinu izražavanja ili djelovanja. Neko vam daje dobar primjer na koji način treba da postupate. U ljubavnom odnosu uživate u različitim situacijama. Partner osvaja svu vašu pažnju i naklonost.

 

Blizanci

Postoji osoba koja nepotrebno otežava vašu poslovnu ili statusnu poziciju, ali vi imate pripremljena rješenja i nećete dozvoliti da neko umanjuje vaše sposobnosti. Važno je da regujete u pravo vrijeme i da sebi obezbijedite podršku među saradnicima. U svom emotivnom zanosu ponekad imate prevelika očekivanja koja postavljate pred blisku osobu. Dobro preispitajte sebe, jer možda vaš partner nije u stanju da ispuni sve vase želje i zahtjeve.

Rak

Imate utisak da se nalazite za korak ispred drugih, ali povremeno saradnici negoduju i kritikuju vaš način rada. Očekujete više podrške ili uvažavanja sa njihove strane, posebno u situacijama kada ste spremni da ponesete veći dio odgovornosti za zajedničke poslove. Uporenost pred partnerom stvara nepotrebnu tenziju koja se dalje prenosi i na ostale segmente iz vašeg života. Potrebno je da se bolje usaglasite oko načina na koji želite da ostvarite zajedničke planove.

Nastavak na sljedećoj strani…

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *