Categories Sedmični horoskop

Sedmični horoskop: Pred Ovnovima poslovni problemi, Djevice ostvaruju izuzetne rezultate

Lav

Nakon predstavljanja svojih ideja očekujete pozitivne reakcije ili odgovore u susretu sa saradnicima za koje vas vezuju zajednički poslovni interesi. Stalo vam je da ostvarite perspektivne dogovore u poslovnom dijalogu i da sačuvate korisne kontakte na različitim stranama. Promijenite svoj pristup u ponašanju u određenim situacijama iz privatnog živta, preuzmite veću inicijativu ili osmislite neko neobično iznenađenje za voljenu osobu.

Djevica

Ideje ili entuzijazam sa kojim nastupate pred svojom okolinom, pokazaće se od višestruke koristi. U odnosu na saradnike imate dosta prednosti sa kojima možete da ostvarite izuzetne rezultate. Raduju vas novi događaji koji bitno mijenjaju vaš odnos sa partnerom. Dovoljno ste snalažljivi da ostvarite neke zanimljive kontakte.

Vaga

Prolazite kroz neke teže okolnosti, ali to jača vašu volju da istrajete u svemu što ste započeli. Nema sumnje da vas okolina doživljava kao sposobnu osobu, koja je u stanju da riješi svaki problem i zato vam ne nude svoju pomoć. Korak po korak, i vi ste sve bliži velikom uspjehu. Dobro je što pored sebe imate osobu za koju vas vezuju slične misli i topla osjećanja. Na pomolu su novi događaji koji će zajednički život ispuniti momentima radosti i sreće.

 

Škorpija

Aktivno učestvujete u novim poslovnim događajima i stalo vam je da ostavite dobar utisak na svoju okolinu. Vaši prijatelji i bliski saradnici imaju pozitivnu ulogu u poslovima koji zaokupljaju vašu pažnju. Važno je da pored sebe imate osobu od povjerenja. Osjećate dobro raspoloženje, inspiraciju i ljubavni uzlet. Osoba koja vas obasipa svojom emotivnom pažnjom, ujedno za vas predstavlja “ljepšu stranu svijeta”. Nema razloga da potiskujete svoja osjećanja i ljubavne želje.

 

Nastavak na sljedećoj strani…

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *