Categories Sedmični horoskop

Sedmični horoskop: Pred Ovnovima poslovni problemi, Djevice ostvaruju izuzetne rezultate

Strijelac

Zahvaljujući idejama koje imate i dobroj strategiji, djelujete veoma ubjedljivo na svoje saradnike. Uz nečiju asistenciju nalazite se pred ostvarenjem važnih ciljeva. Sada je povoljan trenutak da ulažete u neke dugoročnije poslovne i privatne ciljeve. Učinite sve što je potrebno da ispunite i zahtjeve koje ima vaš partner. Između vas postoji odnos povjerenja i bliskosti. Očekuju vas novi događaji koji će vam pričinjavati veliku radosti i dodatno uljepšati zajednički život.

 

Jarac

Uvijek kada je potrebno da argumentavano branite svoje stavove to činite na veoma dobar način ili u skladu sa ciljevima koje ste postavili. Neko od saradnika vam pomaže u rješavanju raznih zadataka i to vam uliva dodatnu vjeru u pozitivan ishod. Povremeno djelujete preokupirano sa nekim porodičnim temama u želji da sebi i svojim bližnjima obezbijedite bolje uslove. Ipak, moraćete da pokažete dodatno strpljenje u situacijama kroz koje prolazi vaš partner.

Vodolija

Nalazite se u fazi kreativnog uspona i podstičete nove poslovne susrete sa namjerom da promijenite neke uslove ili pravila u saradnji. Zbog promjenljivih okolnosti djeluje da imate velike ambicije ili neskromna očekivanja, što neko od vaših pretpostavljenih može da okrakteriše na pogrešan način. Osmislite nove manire u svom ponašanju, kojima možete da ostavite bolji utisak na voljenu osobu ili da osvojite nečiju emotivnu naklonost.

Ribe

Pokušavate na vješt način da zaobiđete neka ustaljena pravila u poslovnim odnosima, ali problemi sa kojima se suočavate zahtjevaju dodatni napor i dobru koncentraciju. Bolje je da prepustite saradnicima da odlučuju o zajedničkim interesima, naročito u situacijama kada to prevazilazi vaše znanje ili praktično iskustvo. Nema razloga da se udaljavate od svog partnera. Ljubavne greške se opraštaju, ako postoje iskrena osjećanja.

FOTO: PIXABAY

IZVOR: ASTROLOOK.COM

 

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *