Categories Sedmični horoskop

Sedmični horoskop: Rakovima će prijati bliskost, Vodolije zrače pozitivnom energijom…

Vaš horoskop za period 5. februar – 12. februar…

Ovan

Nalazite se u stvaralačkoj fazi i sa neskrivenim otpimizmom pristupate svakom zadatku koji vam postavlja neko od saradnika. Ipak, pokazaće se da nije uvijek sve tako jednostavno kao što izgleda i da vam je u kritičnom momentu neophodna nečija asistencija. U odnosu sa ljubavnim partnerom bolje je da se primirite i da ne provocirate neke situacije koje mogu lako da izmaknu kontroli. Potrudite se da fascinirate blisku osobu na nesvakidašnji način.

Bik

Tek kada jasno definišete listu prioriteta mnoge stvari će početi da se dešavaju u pozitivnom pravcu. Posebno posvetite pažnju poslovima koji će vam donijeti konkretne rezultate i finansijsku dobit, jer za kratko vrijeme možete da ostvarite uspjeh u više pravaca. Partner vas je iznenadio nekim dobrim idejama, što vas navodi da se ponašate slično i za uzvrat da osmislite prikladnu zabavu za dvoje. Prijaće vam razne aktivnosti iz društvenog života.

 

Blizanci

Potrudite se da uspješno sprovedete sve svoje ideje ili planove u djelo. Važno je da pored sebe imate tim provjerenih saradnika, za koje vas vezuju zajednički poslovni interesi. Osmislite dobar redoslijed poteza kako biste na najbolji način uskladili svoje poslovne i privatne obaveze. Nema razloga da potiskujete svoja osjećanja ili ljubavne želje u odnosu sa bliskom osobom. Nalazite se na korak do nekih važnih porodičnih ostvarenja.

Rak

Imate dobar uvid u sva aktuelna dešavanja na poslovnoj sceni, jer stalo vam je da sa nekoliko preciznih poteza riješite neke važne planove koje ste započeli. Obratite pažnju na mogućnost proširivanja posla u više pravaca o kojima do sada niste ozbiljnije razmišljali. U ljubavnom životu nakon nekih tužnih ili osjetljivih momenata, očekuje vas pozitivan obrt. Partner na vas djeluje veoma inspirativno i ima veliki uticaj na stanje vašeg rapoloženja. Prijaće vam novafaza bliskosti.

Nastavak na sljedećoj strani…

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *