Categories Sedmični horoskop

Sedmični horoskop: Rakovima će prijati bliskost, Vodolije zrače pozitivnom energijom…

Strijelac

U vašoj okolini provijava profesionalno nepovjerenje ili česti sukobi zbog različitih poslovnih interesa. Neko vas sputava da ostvarite svoje namjere i zbog toga trpite izvjesnu nepravdu ili gubitak. Slobodno vrijeme posvetite rekreaciji ili društvu, koje djeluje pozitivno na vaše raspoloženje i psihofizičku ravnotežu. U ljubavi i od svog partnera očekujete mnogo više nego što dobijate, ne krijete da ste razočarani zbog nekih postupaka i zahtijevate ozbiljno objašnjenje.

 

Jarac

Saradnicima je važno da čuju vaše mišljenje, ali budite mudri ili upotrijebite svoje profesionalne manire i diskreciju, jer postoje stvari o kojima ne treba javno raspravljati. Važno je da se opredijelite za savremeniju opciju koja omogućava napredovanje na poslovnoj ljestvici. Doživljavate novu bliskost u odnosu sa voljenom osobom, tako da se na osnovu vašeg emotivnog stanja ili raspoloženja značajno mijenja i vaš pogled na svijet.

Vodolija

Saradnicima je važno da čuju vaše mišljenje, posebno kada postoje različita tumačenja događaja i dogovor oko najboljeg rješenja. Važno je da se opredijelite za neku savremeniju varijantu koja vam omogućava napredovanje na poslovnoj ljestvici. Dobro ste raspoloženi i doživljavate novu bliskost u odnosu sa voljenom osobom. Sve češće na osnovu emotivnog stanja kroz koje prolazite se značajno mijenja i vaš pogled na svijet. Zračite pozitivnom energijom.

Ribe

Novi događaji na poslovnoj sceni zahtijevaju dodatnu pažnju i angažovanost sa vaše strane. Potrebno je da sačuvate dobar saradnički odnos na raznim stranama kako biste ostvarili svoje ciljeve. Neko vam daje korisne savjete u vezi s finansijskim ulaganjima. Pokušavate da promijenite svoj odnos s partnerom u skladu s ličnim potrebama, ali imate osjećaj da se neprekidno vrtite oko istih tema. Razgovarajte iskreno o svim temama zbog kojih nemate miran san.

FOTO: PIXABAY

IZVOR: ASTROLOOK.COM

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *