Categories Horoskop

Tri horoskopska znaka za koje će septembar biti veoma težak

Znaci horoskopa sa naše liste moraće ovog septembra da pronađu svoju unutrašnju snagu i bore se za ono što im je potrebno. Pa, ako se nađete na ovoj listi, budite oprezni, jer stvari neće ići onako kako ste zamislili.

Međutim, nemojte brinuti. Svaki težak period donijeće vam nove lekcije i saznanja.

#1 Rak

Prva polovina mjeseca neće biti tako izazovna kao druga. Sunce, Merkur i Venera malo će uznemiriti vaš četvrti dom i vaše najdublje osjećaje, a to će trajati cijeli mjesec, tako da ćete se odjednom početi pitati treba li da vjerujete svojoj intuiciji. Ali još morate da slijedite svoj unutrašnji glas! Jer će i ovo proći i vi najbolje znate šta vam treba…

#2 Strijelac

Ovog mjeseca ćete imati puno problema u profesionalnom životu, ali stvari će se polako mijenjati na bolje početkom sezone Vaga. Na vas će uticati kombinacija Jupitera i Neptuna, tako da morate naučiti kako da budete nježni prema sebi i ne budete previše kritični.

#3 Ribe

Ovo se posebno odnosi na sezonu Vage, jer će Sunce aktivirati vašu osmu kuću seksa, intimnih odnosa, zajedničkih putovanja i transformacija. Pun mjesec će takođe uticati na vas, tako da ćete biti puno uznemireniji nego inače. Najbolja stvar iz ovog perioda je da ispitate i saznate puno o tome šta stvarno želite.

Izvor: Ženski magazin Foto: Thinkstock

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *