Categories Zabava

Odbrojavamo: Oviesse trka na štiklama by LJ&Z

OSVOJITE “U TRKU” FANTASTIČNE NAGRADE I ZABAVITE SE KAO NIKAD DO SADA U NAJURBANIJOJ UTRCI U BIH KOJU PO DRUGI PUT U BANJALUCI, SARAJEVU I MOSTARU ORGANIZUJU MODNI BRAND OVIESSE I LJ&Z. 
Tri, dva, jedan… Start! Vrijeme je za najbolju trku ove godine, onu na štiklama! Godinu dana već je prošlo od prve bh. trke na štiklama i vrijeme je za novu, još bržu, masovniju, zabavniju…
Ovog mjeseca LJ&Z priređuje modno-sportsku manifestaciju u kojoj će učesnice dobiti priliku da pokažu svoju vještinu u trčanju (ili vrlo, vrlo brzom hodanju) na visokim potpeticama, a one najbrže osvojiće vrijedne nagrade – shopping iz snova u Oviesse robnim kućama.
 
Finale prošlogodišnje Trke na štiklama
 
Pravila su ostala ista: štikle treba da budu visoke minimum šest centimetara a maksimalno široke dva centimetra, kandidatkinje treba da se prijave sat vremena prije početka natjecanja, a u slučaju velikog broja prijava održaće se i kvalifikacione trke. 
 
Tri najbrže učesnice osvojiće Oviesse poklon bonove za kupovinu u vrijednosti od 500 KM, 300 KM i 200 KM i druge nagrade partnera manifestacije. Nagrade će dobiti i sve ostale učesnice, bez obzira na plasman, među kojima je i popust od 50% na kompletan asortiman u Oviesse robnim kućama koji će moći iskoristiti u narednih sedam dana nakon održavana utrke. 
 
Trke će se održati: 16. juna u Banjaluci na Trgu Krajine, 17. juna ispred BBI Centra u Sarajevu i 18. juna ispred Tržnog centra Piramida u Mostaru, a sve počinju u 19 časova.
 
Kako trčati? 
Prijavljivanje za trku na štiklama traje do 15. juna u svim robnim kućama Oviesse u Banjaluci, Sarajevu i Mostaru popunjavanjem kupona sa ličnim podacima i odlaganjem u za to označenu kutiju u prodajnom mjestu. Prijaviti se možete i slanjem e-maila sa podacima (ime, prezime, broj telefona i grad) na adrese: event@ovsinteractiv.ba i ljepotaizdravlje@color.co.ba. Pravo učešća imaju sve osobe starije od 18 godina. 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *