Categories Zabava

Senka Pržulj najbrža Sarajka u utrci “Trka na štiklama”

Između 24 djevojke koliko ih se ukupno takmičilo na ovoj sportsko – modnoj manifestaciji Pržulj je osvojila titulu najbrže, sa rezultatom od 7.01 sekundi. 
U samom srcu Sarajeva ispred BBI Centra, u subotu veče, 24 najurbanije djevojke, borile su se za titulu najbrže, ali ne u bilo kakvoj utrci nego u onoj na štiklama.  
Senka Pržulj je od 24 djevojke koliko ih se ukupno takmičilo na ovoj sportsko – modnoj manifestaciji osvojila titulu najbrže, sa impresivnim rezultatom od 7.01 sekundi. Iako je bilo veoma gusto u samom finišu, u kojemu su se u finalu borile 8 djevojaka, za samo nekoliko stotinjki razlike između prvoplasirane i drugoplasirane Dejane Samardžije, stručni žiri je odlučio, pobjednica utrke u Sarajevu je ipak Pržulj. 
Senka je bila vidno sretna i zadovoljna te je ponosno pozirala mnogobrojnim medijima koji su pratili ovaj događaj. Pržulj je kazala kako nije očekivala pobjedu, ali kako je iznimno drago zbog toga što je od 24 djevojke ona pobjedila. Poručila je također svim djevojkama da u buduće učestvuju na ovakvim manifestacijama i da se radost i veselje koje je ona osjećala kada je ponijela titulu najbrže ne mogu porediti ni sa kakvim adrenalinskim izazovom. 
Veliki broj ljubitelja dobre zabave koji je podržao gromoglasnim aplauzom sve učesnice. Mnogobrojni od njih su priznali da ipak treba dosta hrabrosti prijaviti se na ovakvu manifestaciju i od sveg srca dali su podršku svim učesnicama. 
Senka Pržulj, Dejana Samardžija i Zana Boloban tri su sretne pobjednice sportsko – modne manifestacije "Trka na štiklama" u Sarajevu, koju su organizovali magazin Ljepota & Zdravlje i modni brend Oviesse. Njih tri su sretne otišle kući sa poklon bonovima od 500, za prvo, 300 za drugo i 200 KM za treće osvojeno mjesto. Među nagradama našli su se i pokloni ostalih sponozora: Max Factora, Tesori d’Oriente, Euroherc osiguranja. Ono što je bitno naglasiti jeste da su sve djevojke dobile poklone sponzora kao i specijalni popust od 50% u Oviesse robnim kućama koji mogu iskoristiti na cijeli prodajni asortiman u narednih sedam dana.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *