Categories Zabava

Vladana Gavranović postavila novi rekord u Trci na štiklama

U fantastičnoj atmosferi u Banjaluci sinoć je održana prva ovogodišnja Oviesse trka na štiklama by Ljepota&Zdravlje na kojoj je od 40 učesnica pobjedu odnijela Vladana Gavranović i istovremeno postavila novi rekord u ovoj sjajnoj modno-sportskoj disciplini sa impresivnih 8,01 sekundi.
“Ovo je najbrže zarađenih 500 KM ikad! Šalu na stranu, osjećam se fantastično, ne krijem da sam žarko željela da pobijedim i eto, uspjela sam. Ovo je sjajan događaj, djevojke takođe, nagrade… Jako me raduje što imamo ovakav događaj u BiH”, rekla je Vladana nakon što je uhvatila dah poslije pobjede i primanja nagrada na pobjedničkom postolju.
Na postolju sa njom našle su se drugoplasirana Bojana Tomašević i na trećem mjestu Sanja Kresojević, koje su kao i pobjednica dobile novčani bon za Oviesse iz snova u nešto manjoj vrijednosti, od 300 i 200 KM. Među nagradama našli su se i pokloni drugih sponzora: Max Factora, Tesori d’Oriente, Euroherc osiguranja. Kako bi i slabije plasirane bile zadovoljne, za sve učesnice pripremljeni su pokloni, a odobren im je i specijalni popust od 50% u Oviesse robnim kućama. 
“Presretna sam što sam se ovako dobro plasirala, teško je i opisati u ovom trenutku.  Ali moram reći da sam imala i najbolje navijače, djecu iz publike koju je animirala  kćerkica moje sestre, pa su svi u jedan glas navijali “15!15!”, rekla je Bojana.
Svojim uspjehom jednako je bila zadovoljna i trećeplasirana Sanja iz Gradiške, a o čijem je plasmanu odlučio photo finish, jer je za nijansu bila brža od takmičarke sa kojom je trčala rame uz rame. 
“Bilo je preuzbudljivo, puno adrenalina i kako su svi vidjeli, veoma brzo. Na trku me prijavila prijateljica, a sada sam stvarno sretna što sam učestvovala. U shopping iz snova ću sutra. Možda i sada, ako je Oviesse još otvoren”, rekla je Sanja.
Da adrenalina nije nedostajalo pokazale su učesnice kroz tri kvalifikacione trke u kojima su se prve tri djevojke plasirale u finalnu. Odlučujuća trka je morala da bude i ponovljena jer su neke učesnice zbog uzbuđenja krenule prije znaka pištaljke, a u finalnoj trci desila su se i dva pada, srećom manje ozbiljna. Među učesnicama našla se, kao i i prošle godine, Slavica Stojaković (53), kojoj znatno mlađa konkurencija nimalo nije smetala.
 
“Učestvovala sam i prošle godine i jako mi se dopalo, pa sam, kako vidite, došla i ove. Možda ne bi bilo loše da se organizuje neka trka sa učesnicama približnijim mojim godinama, ali ni ovako ne smeta. Tu smo da se lijepo zabavimo”, rekla je ova svima simpatična učesnica. 
Najviša peta izmjerena štiklomjerom u Banjaluci iznosila je 12 centimetara, a kakvi rezultati će se postići večeras u 19 sati u Mostaru ispred T.C. Piramida i sutra naveče ispred sarajevskog BBI Centra tek ćemo saznati. 
Trka u Banjaluci privukla je veliki broj gledalaca, a organizatori, Oviesse i LJ&Z, prezadovoljni su uspjehom ove manifestacije.
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *