Alma Ras najavljuje novitete u kolekciji jesen/zima i novo zaštitno lice

by | 24 Jula, 2017

Za nadolazeću sezonu, jesen/zima 2017/18. bh. brend Alma Ras najavljuje udobne modele namijenjene cijeloj porodici, krojene od finih kvalitetnih materijala sa kreacijama koji prate svjetske trendove!

Ana Bavrka

Modeli iz linija ove kolekcije oplemenjeni su suptilnim detaljima koji daju novu notu elegancije i profinjenosti. Snažne palete boja počevši od teget plave, preko roza, crvene, pa do boje lješnika i crne, čine ove modele još savremenijim komadima.

Zaštitno lice za navedenu sezonu je Ana Bavrka, atraktivna Mostarka koja je osvojila titulu “Miss New World” 2017.

“Zadovoljstvo mi je da postoji ovakav brend u BiH, prije svega brend koji brine o kvaliteti i udobnosti materijala, ali i brend koji ima vrhunske kreacije napravljene da zadovolje sve ukuse. Vjerujem da će nova kolekcija jednako oduševiti sve naše dame, kao što je i mene”, istakla je.

Jedan od ključnih modela nadolazeće sezone jeste ekskluzivna linija “Natali”, namijenjena za posebne prilike, a koja je kreirana pod budnim okom vrhunskog tima kompanije Alma Ras i Amre Silajdžić-Džeko. Od ove linije možete očekivati sofisticirani glamur koji zrači zrelom elegancijom.

Kao novitet u modnoj industriji, u ovoj kolekciji pronaći ćete i modele od pliša koji savršeno prate liniju ženskog tijela, čineći ga atraktivnijim i seksipilnijim. Modeli su namijenjeni i kao odjevni komadi koji se idealno kombinuju sa ostatkom garderobe zaokružujući stil koji želite.

Uz novu Alma Ras kolekciju učinite jesenje i zimske dane veselijim i toplijim.

Fotografije sa seta možete pogledati u nastavku.

TEKST I FOTO: PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.