Čarobna jesen i hladna zima: Maštovita NOVA Boudoir kolekcija

by | 31 Oktobra, 2016

Čarobna jesen i hladna zima upravo su postale još ljepše uz maštovitu novu kolekciju kraljica regionalnog couturea, sestara Boudoir!

Foto: Mladen Šarić

Foto: Mladen Šarić

Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić ponovno podižu letvicu ne samo domaćih nego i regionalnih modnih kampanja. Najnovija kampanja studija Boudoir za kolekciju “Bloom Noir” snimljena je u režiji nagrađivanoga modnog fotografa Mladena Šarića, te prezentuje nevjerovatan spoj couture kreacija i najnovije prêt-à-porter linije koja je već sada dostupna u ateljeu na zagrebačkoj adresi Radićeva 22.

Kolekcija je satkana od kolorističkih ženstvenih komada: haljina, suknji, majica izrađenih u toplom pamučnom žersej materijalu, neodoljivih impresionističkih printova i boja, svojstvenih upravo Boudoir rukopisu.

Slojevitost nježnih tekstura od tila, ručno izrađene ruže koje padaju slapovima latica i zamršen vitraj čipkastih aplikacija samo su dio bogatstva Boudoir couture kolekcije “Bloom Noir”.

Pogledajte galeriju:

“Izuzetno smo ponosne da hrvatskom tržištu možemo ponuditi originalan i kvalitetan dizajn, predivne pamučne tkanine otisnute su našim jedinstvenim dizajnom izvedenim u dnevne, nosive odjevne komade koje će u svom ormaru poželjeti svaka žena. Kolekciju smo upotpunile couture komadima koji se stilski i koloristički sjedinjuju s komercijalnom linijom”, izjavile su Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić.

Više informacija o kolekciji i cijenama možete potražiti na www.boudoirzagreb.com

MAKE-UP: Saša Joković
HAIR: Milena Maršić (Salon Glamour)
STYLING: Ivana Pavić

TEKST I FOTO: PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.