Kolekcija Aleksandre Dojčinović inspirirana glamuroznim stilom nove Opel Corse

by | 30 Marta, 2015

Na pretposljednjoj večeri ovogodišnjeg Fashion.hr-a, najvažnijeg regionalnog modnog događanja, svoju novu kolekciju ekskluzivno je predstavila najpoznatija hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović. I ove godine, šesti puta zaredom, Aleksandra je na Fashion.hr-u nastupila zajedno s Opelom, ovaj put pod pokroviteljstvom nove Opel Corse. Na poziv domaćina iz Opela, pet lifestyle urednica i novinarki imalo je čast prisustvovati ovom zaista nesvakidašnjem događaju, te uživati “kraljevski” tretman tokom dvodnevnog boravka u velelepnom Zagrebu.

fashion-show-photos (67)

Aleksandra Dojčinović, koja je Opelovo zaštitno lice za Hrvatsku i BiH, predstavila je još jednu prepoznatljivu priču svog branda Lei Lou, ali i ovaj put s malim pomakom. Uz to što su ovogodišnji Lei Lou modeli napravljeni s puno čipke, u divnim nijansama svijetlo plave, boje vina i neizostavnim puderastim tonovima, neizostavnim u proljeće, sada se Lei Lou žena vratila stilom i u sedamdesete godine prošlog vijeka.

fashion-show-photos (02)

A uoči same revije spektakularno je predstavljena i nova Opel Corsa. Svi prisutni uzvanici i Opelovi gosti, uključujući predstavnike medija, urednice i urednike najvažnijih lifestyle i modnih magazina, osobe iz javnog života te predstavnike mnogih domaćih i međunarodnih kompanija, uživali su u dinamičnom i atraktivnom predstavljanju ovog velikog “malog” automobila.

fashion-show-photos (08)

Plesačice i plesači plesnog studija Escape te najbolji hrvatski parkurovci, Parkour HR Team, oduševili su sve prisutne vještinom plesa i lakoćom pokreta kojim su idealno predstavili lakoću upravljivosti nove Corse i premium tehnologiju dostupnu u ovom automobilu.

A da je Opel inspiriran modom i podržava je na globalnoj razini, svojim dolaskom na zagrebački Fashion.hr potvrdio je i g. Kurt Beyer, glavni dizajner interijera Opela (Chief Designer Interior), koji je izazvao veliki interes kako hrvatskih, tako i bh. medija.

fashion-show-photos (11)

fashion-show-photos (15)

Nakon revije i zajedničkog nastupa s Opelom, Aleksandra Dojčinović izjavila je: „Velika mi je čast to što sam, osim što nas, istina, veže lijepa i dugogodišnja poslovna saradnja, kao ambasadorica Opela za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu stala uz bok Claudiji Schiffer i Karlu Lagerfeldu, koji te uloge obavljaju na svjetskoj razini. Zanimljivo je da nam je moda svima poveznica, što je samo još jedan dokaz da je Opel tvrtka sa stilom koja podjednako pažnje posvećuje dizajnerskim detaljima, ali i kvaliteti materijala“.

„Automobili i moda idu zajedno i ponosni smo što je Opel to prepoznao među prvima – naša saradnja najdugovječnija je takve vrste otkad Fashion.hr postoji. Ove godine ta povezanost ima i dodatni element jer je cjelokupna kampanja za novu Opel Corsu vezana uz lifestyle segment i modne ikone. Iznimno cijenimo saradnju s Opelom jer nam uvijek daje svježe ideje i nove poticaje za dodatne hrabre iskorake“, rekao je direktor Fashion.hr-a Vinko Filipić.

Prenosimo vam djelić atmosfere:

fashion-show-photos (16)

fashion-show-photos (29)

fashion-show-photos (31)

fashion-show-photos (32)

fashion-show-photos (33)

fashion-show-photos (43)

fashion-show-photos (55)

fashion-show-photos (66)

fashion-show-photos (61)

fashion-show-photos (73)

fashion-show-photos (64)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.