10 problema koje razumiju samo žene s velikim grudima

by | 19 Aprila, 2017

Zanosne grudi jedan su od najženstvenijih dijelova tijela. O njima maštaju muškarci, a žele ih i brojne žene koje nose košarice A ili B. No bujne grudi osim ženstvenosti i seksepila sa sobom povlače i neke probleme koje niko drugi ne može da razumije, osim ponosnih vlasnica raskošnog poprsja

Foto: Guliver/Thinkstock

1. Skoro pa je nemoguće naći zgodan grudnjak koji savršeno pristaje. Grudnjaci bez naramenica ne dolaze u obzir. Funkcionalnost mora biti uvijek prije estetike pa žene velikih grudi najčešće nose one u crnoj ili bež boji koji su jedino dostupni u njihovoj veličini.

2. Nijedan kupaći kostim ne pristaje savršeno. Ili su preveliki i staromodni ili su premali. Naći komplet gaćica i grudnjaka je nemoguća misija.

3. Pitanja poput “Bole li te leđa?” i “Koji broj grudnjaka nosiš?” slušate svakodnevno. I da, leđa vas zaista bole zbog viška “tereta”.

4. Trčanje je bolno iskustvo čak i sa specijalizovanim grudnjakom, a neke vježbe poput sklekova i trbušnjaka vrlo je teško izvesti.

5. Šta god obučete izgledate kao da želite biti seksi što jednostavno nije istina. Na poslu vas zbog toga druge žene prijeko gledaju, a šefovi ne shvataju ozbiljno.

6. Ne smijete izaći u ljetnim mjesecima bez nanošenja dezodoransa između grudi. Grudi se, poput drugih dijelova tijela, znoje kad poreste temperatura u termometru.

7. Muški pogledi predugo se zadržavaju na poprsju. I to, nažalost, u svakoj prilici. Da, zbog toga ti vam je vrlo neugodno.

8. Ne možete nositi odjeću otvorenih leđa, a vrlo je teško pronaći i odgovarajuću košulju. Prostor s dugmadima oko kopčanja uvijek zjapi otvoren. Ni sa sakoom nije lako: donji gumb se lako zakopča, srednje dugme u zavosnosti od kroja, a gornji gotovo nikako.

9. U odjeći šireg kroja poput tunika i haljina izgledate trudno. Žene velikih grudi strahuju i kako će izgledati nakon poroda.

10. Spavanje na leđima je bolno iskustvo, a počinak na stomaku nemoguća misija. Najudobnije spavanje je ono s grudnjakom – što ne voli činiti nijedna žena.

IZVOR: ZADOVOLJNA.HR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.