5 činjenica o legendarnoj Boy Chanel torbi

by | 10 Februara, 2017

Boy Chanel torba je za kratko vrijeme s pravom je zaslužila titulu jedne od najpopularnijih torbi XXI vijeka! Žene širom svijeta oduševljene su ovom torbom i rado investiraju novac u različite modele.

1# Karl Lagerfeld prvi put predstavio je Boy Chanel torbu na reviji jesen/zima 2011/2012. Model je potom predstavljen i na drugim revijama brenda. #2 Svake nove sezone, ova torba ne gubi svoju relevantnost, već se pojavljuje u novoj verziji koja iznova oduševi modne insajdere.

Foto: Chanel

#3 Arthur Capel, zvani Boy, bio je engleski biznismen. On je pomogao dizajnerici Coco Chanel da otvori prvu radnju u Parizu, a ona je, za samo nekoliko godina, uspjela da mu vrati sav novac koji je uložio u njen biznis.

#4 Zahvaljujući podršci 1910, Coco je otvorila svoj prvi butik preko puta hotela Ritz u Parizu. Torba je dobila naziv po njenom prvom mužu.

#5 Torbu možete kupiti samo u Chanel buticima. U tom slučaju, nećete uložiti novac u kopiju proizvoda. Uzgred, ovaj brend nema online prodaju, tako da je butik Chanel jedini način da nabavite original Boy Chanel torbu.

Svaka ljubiteljica mode naći će svoju omoljenu Boy Chanel torbu. Torba je izrađena u različitim bojama i od najrazličitijih materijala: od kože pitona, somota, pliša, kože, u crno-beloj ili zlatnoj…

Materijal od kog se izrađuju torbe je testiran u posebnoj laboratoriji za aksesore modne kuće Chanel, tako da će vam ova torba služiti mnogo više od jedne sezone.

IZVOR: GRAZIA.RS

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.