Inspiriramo vas kako da nosite broševe

by | 23 Januara, 2016

Možda mislite da su broševi zastarjeli dekor iz kovčega vaše bake, ali to nije tako. Broš može biti spektakularan i može osvježiti i dopuniti svaki komad odjeće. Ako mislite da je broš komad nakita koji je pogodan samo da ga zakačite na reveru svog kaputa ili džempera, griješite. Evo nekoliko ideja o tome kako začiniti svoj imidž brošem.

502921640

Broš u kosi
Ukrasite svoju omiljenu traku za kosu svjetlucavim brošem. Zakačite ga na strani trake, dok veći broš možete staviti i na sredinu trake. Pored traka, turbani takođe izgledaju divno kada su dekorisani brošem.

Napravite ogrlicu sa brošem
Uzmite maramu, povežite krajeve i zakačite broš. Imaćete jedinstven modni dodatak.

?????????????????????????????????????????????

Ukrasite šešir
Bez obzira da li planirate da nosite kapu, beretku ili šešir sa širokim obodom, broš je dobra završnica. Glavna stvar je da uskladite i stilizujete broš sa ostatkom odjeće.

Zakačite broš na maramu
Kada stavite svoju omiljenu maramu oko vrata možete je dodatno ukrasiti brošem. Jednostavni broševi izgledaju sjajno u kombinaciji sa cvijetnim ili kariranim printovima na marami, dok je broševe složenog oblika najbolje nositi sa jednobojnim maramama.

brass-446868_640

Koristite broš kao šnalu
Broševi su takođe savršeni kao ukras za kosu. Stavite broš u kosu kako biste postigli glamurozan vintage izgled ili ukrasite nizak rep elegantnim svjetlucavim brošem.

Osvježite izgled torbice
Mali broš će biti odličan dodatak vašoj torbi od tkanine. Sjajni i broševi sa raznobojnim kamenčićima najbolje izgledaju na platnenim večernjim monohromatskim torbicama.

Zakačite ga na kardigan
Za kardigane bez kopčanja, broševi su odlično rješenje. Možete broš zakačiti na kragni kardigana ili ga iskoristiti da zakačite krajeve kardigana.

87753410

Smanjite dekolte
Ako ste zbunjeni dubokim dekolteom na haljini, uvijek ga možete smanjiti uz pomoć broša. Danas postoji veliki izbor broševa u prodaji. Odaberite ili pozajmite broš od svoje mame ili bake i nemojte se plašiti da eksperimentišete!

Izvor: Life content
Foto: Guliver/Thinkstock

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.