Modne lekcije koje možemo naučiti od ruskinja

by | 22 Januara, 2017

Ko kaže da se u zimskim mjesecima treba odreći šik odjeće? Prekrasne ruske manekenke i modne blogerke otkrile su magazinu Vogue bez čega ne mogu u svojim svakodnevnim stajlinzima kada se temperatura spusti ispod nule.

https://www.instagram.com/p/BNZ_rmYgtw8/

  1. Vlada Rosljakova

“Šal od kašmira je odlična investicija. Možete ga omotati oko ramena dok ste u zatvorenoj prostoriji i tako se ugrijati, a napolju ga nositi oko glave – neće uništiti frizuru poput šešira. Povrh svega, lako ga je spakovati”.

2. Valentina Zeljajeva

“Kao dijete nosila sam mnogo slojeva i tradicionalne ruske čizme. Moja baka plela mi je džempere, čarape i šalove koje sam nosila preko pola lica da se zaštitim od hladnoće. Danas obožavam da nosim dolčevite. Mislim da su šik i griju me”.

https://www.instagram.com/p/BLRipNJjvus/

3. Darija Strokous

“Nađite vrlo topao kaput ili jaknu, pa ne morate slojevito da se oblačite i da nosite 15 džempera ispod njih kojima je očigledno mjesto u proljetnoj garderobi”.

Nastavak…

https://www.instagram.com/p/BPXkIuvjtHL/

4. Vika Gazinkaja

“U Rusiji se nosi puno krzna, ali s obzirom da sam vegetarijanka, ja to ne radim. Umjesto toga nosim dosta pletiva, kao i tradicionalni šal-ogrtač pavlopasadski koji može da se kombinuje na vrlo moderne načine”.

https://www.instagram.com/p/BOzM1-eDvvl/

5. Anja Zjourova

“Volim raskošne krznene kapute, a posjedujem i krznenu kapu koja mi spašava život od hladnoće u Njujorku. Rumeni obrazi i osmijeh idu uz svaku vrstu krzna”.

Izvor: lepotaizdravlje.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.